Hány éves korotokban szültetek, fogtok szülni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 15:19
31/48 anonim 

válasza:

Szia!junius 20-ra varom az elso babankat es 20 eves multam.
32/48 anonim 

válasza:

Szia!Én szeptemberre vagyok kiirva és 23évesen lesz meg az első babám
33/48 anonim 

válasza:

Áprilisban szültem, és most májusban töltöm a 34-et. Első baba.
34/48 anonim 

válasza:

jun 6-n leszek 30 es jun.21-re vagyok kiirva. nem te vagy a legidosebb, az en ismeroseim mind 30-34 evesen varjak elso babajukat :))
35/48 anonim 

válasza:

januárban lettem 22, másfél hó és szülök:)
36/48 anonim 

válasza:

Áprilisban lettem 27, szeptemberben szülöm az első babámat! 2-3 éven belül szeretnénk kistesót.
37/48 anonim 

válasza:

Szia! 3 hete szültem, 30 éves vagyok. Nem a kor számít, hanem hogy a baba egészségben és szeretetben felnőjön.
38/48 anonim 

válasza:

24 évesen fogom az első babát novemberben. kb 2 év múlva szeretném a másodikat. Aztán majd még legalább kettőt, de akár hármat is, ha egészségem engedi;)
39/48 anonim 

válasza:

A fiamat 28 évesen, a lányomat 9 hete 37 évesen.
40/48 anonim válasza:
21 évesen szültem a születésnapomon. Most 35 éves a lányom, sajnos még nem szült, évek óta a babaprogramban van, de nem jött még össze neki. Jó lenne már az unoka. Úgy látom, itt mindenki nagyon fiatal még. Szerintem jó, hogy fiatalon szültem, boldogság volt minden pillanat. Szuper lányom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!