Hány éves korotokban szültetek, fogtok szülni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 15:19
11/48 anonim 

válasza:

3 és fél hónapja szültem, 25 évesen:)
12/48 anonim 

válasza:

20, 23, júniusba szülöm a 3. gyerkőcöt akkor már 42 leszek :)))
14/48 anonim 

válasza:

16:05-os vagyok. Meg tervezunk 1 babat 1-2 even belul.
15/48 anonim 

válasza:

50 nap múlva szülök elméletileg.24 éves vagyok, első baba.
16/48 anonim 

válasza:

FEbruárban szültem, áprilisban töltöttem be a 27-et
17/48 anonim 

válasza:

Az elsőt 19.5 évesen(ő 17 éves lesz),a 2.babát 35.5 évesen(ő 1 éves lesz)és szeretnék még egy babát 40 éves koromig.
18/48 anonim 

válasza:

Szeptemberben szültem,augusztusban leszek 30.
19/48 anonim 

válasza:

24 és 27, de ami érdekes, h csomóan ebben a korosztályban szülnek, a terhesgondozáson mégis szinte csak idősebbekkel találkoztam....
20/48 anonim 

válasza:

Ha tehettem volna már 18 évesen szültem volna egy babát,ha tehetném akár most rögtön is,de pár és pénz nélkül sajnos nem megy,ezért még várnom kell.Most vagyok 21 és legkésőbb 33 éves koromban szeretnék,de az tényleg a végső határ.Minél hamarabb jön a picur annál jobb neki is és nekem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!