Titeket mikor mennyi idős korotokban engettek el mondjuk moziba? (14 éves vagyok)
Amíg volt a városunkba mozi, elengedtek már 11 évesen is a barátokkal, de vittek minket és jöttek értünk.
Amikor megszűnt a mozi, akkor voltunk 13 évesek, akkor elmehettünk már egyedül is (nincs messze a legközelebbi mozis város), de csak délelőtti vagy délutáni vetítésre, hogy ne sötétedésre érjünk vissza. 15-16 évesen mehettünk későbbi vetítésekre is.
21/N
Engem 10 évesen. A szüleimnek az az elvük, hogy mehetek mindefele, de ha ne jövök meg pontosan, akkor kihúzom a gyufát, ami nadrágszíjas elverést jelent.
14 L
Ő nem is emlékszem..
De az tuti,hogy első osztályban már anyuék nélkül isv oltam moziba.
Csak az nem mindegy,hogy reggel-vagy sötétben meg akkor még jöttek értem.
Amúgy szerintem 9-10 évesen már simán mehettem egyedül is.
Anyuéknak az a lényeg,hogy csoportosan legyünk mindig és nem árt ha fiúk is vannak.
Amúgy szerintem jó nevelt vagyok,vagyis soha nem volt olyanból gond,hogy 9 helyett 12-re mentem haza meg ilyenek.
Miért nem engednek el moziba egyedül vagy mi?? :)
15l
Felülsz/felültök a buszra, leszállsz/leszálltok a mozihoz legközelebb lévő megállóba és szépen beültök a vetítésre.
Amúgy 6os mozira 12évesen engedtek el először,(6kor kezdődött és ált.1,5órás vlt)de csak úgy h értem jöttek.
Engem még mindig nem engednek!Pedig nincs messze!És még a könyvtárba se mehetek el suli után!!!!!!!!!Ez rossz....
12L
Rögtön azután, hogy megtanultam, hogy az 'enged' T/3. személye engedtek.
Amúgy kb. 12 éves koromtól, előtt szülőkkel, vagy más szüleivel, vagy vittek, hoztak haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!