Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veletek bent lesz a párotok a...

Veletek bent lesz a párotok a szulésnél?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy tervezzük, hogy igen.
2009. máj. 7. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terhesseg elejen meg azt mondta h nem szeretne ha nem problema.(a ver latvanyatol nagyon rosszul van:)

Aztan most par hete mondogatja h megis bejonne.

Szoval sztem ez ott fog eldolni.En nem eroltetem a dontest ra biztam.

32 hetes pocakos

2009. máj. 7. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném, a párom sem zárkózik el a dologtól. De még addig sok idő eltelik, még "csak" 20 hetesek vagyunk. Addigra vidéken fogunk lakni, mindenképp mentőt kell majd hívni. A párom pedig 3 műszakban jár dolgozni és ha pont melózik, akkor nem biztos, hogy elengedik, vagy nem biztos, hogy beér a kórházba... Szóval még sok a ha...
2009. máj. 7. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is "papásra" tervezzük pedig az elején nem így volt....:)) Én a férjemre bíztam a döntést Ő aztmondta nem biztos, hogy be akarna jönni... aztán az első közös ultrahangon meggondolta magát:)) azért szerintem az Őt is megnyugtatja, ha úgy egyezünk meg, hogy bármikor kimehet majd ha akar.

31 hetes

2009. máj. 7. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem bent volt a párom és nagyon sokat jelentett nekem, hogy ott van. Már mikor majdnem kibújt a picur mondtam neki, hogy menjen ki a fényképezőgépért (mert elfelejtettük bevinni a szülőszobába), nem akart ott hagyni egy pillanatra sem. Úgyhogy már amikor megszületett a picilány akkor ment kiérte. Pedig az doktorúr lefényképezte volna ahogy elvágja a köldökzsinórt. :)) Nem bánta meg, hogy bent volt. Neki is nagyon nagy élmény volt és mondta, hogy sokkal rosszabb látványra számított és több vérre. Végig nézte ahogy kíbújik a baba, nagyon büszke voltam rá!!! :))

3,5 hós anyuka

2009. máj. 7. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem nem volt bent és szerintem másodjára sem lesz. Mindketten így akarjuk. Amúgy anyukám szülésznő, tesóm ápolónő és ők voltak ott velem. Másodjára is így szeretném.
2009. máj. 7. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a férjem alig várja a szülést.Ha tehetné ő vezetné le :-) Kiváncsi a baba kibújására,de ő mindíg bírta a gusztustalan (hányás) dolgokat is.
2009. máj. 7. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer szültem és mind a kétszer bent volt.
2009. máj. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!