Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A baba "kitolása" (szóval ha...

A baba "kitolása" (szóval ha a vajúdást nem nézzük, csak azt amikor megszülöd a babát) kb mennyi idő? Nektek kb mennyi idő volt? Hány nyomással volt kint a baba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez mindenkinél más, de érdekelne, nektek kb mennyi idő volt,és hány nyomással volt kint a baba?. Köszi! :)
2011. nov. 2. 00:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és hogy ilyen részletesek voltatok!! :) Persze jöhetnek még! Egyébként köszi a jókívánságokat is, de nem vagyok várandós, de majd egyszer szeretnék lenni. Azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom pontosan hogy működik a szülés, vagyis inkább úgy mondanám hogy nem tudom az ilyen részleteket pl. mint ez. Már előre félek, nagyon nem bírom a fájdalmat... :D
2011. nov. 3. 21:37
 22/23 anonim ***** válasza:
12 óra alatt lett meg a babám. A kitolási szak kb: 20 perc volt, hogy mennyit nyomtam nem számoltam... :D
2011. nov. 4. 10:33
 23/23 anonim ***** válasza:
Lett azóta babád?
2019. nov. 29. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!