A baba "kitolása" (szóval ha a vajúdást nem nézzük, csak azt amikor megszülöd a babát) kb mennyi idő? Nektek kb mennyi idő volt? Hány nyomással volt kint a baba?
Maga a kitolás időben nem tudom mennyi, de az 5. nyomásra megszületett.
első baba, tök átlagos méretek
17 órát vajúdtam, kb 30-40 perc volt a kitolás, és hány nyomás??? jó kérdés, nagyon sok.
Első baba volt, nagy súllyal 4kg, fájásgyengeséggel, nehezen tágultam, plussz idő előtti magzatvíz folyás.
Hát én végig az órát lestem, mert amikor reggel 8-kor bementem a szülőszobára, azt mondta a szülésznő, 10-re meglesz a baba.
A kitolás nálam 4 fájásból megvolt, azzal együtt, hogy a harmadik fájást el kellett engedni, ellihegni, a gátvédelem érdekében.
10.10-kor született meg a legény.
Mind a 3x 1 tolófájás,2nyomás. Az alig volt 1 perc
(Köszönöm hogy feltetted a kérdést,nagyon jó volt vissza emlékezni az érzésre!!!)
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
1. babánál 18 perc volt pontosan, de nekem nem voltak fájásaim, csak a doki mondta, hogy mikor nyomjak, de volt, hogy nyomni sem tudtam, hanem ő és a szülésznő húzta-nyomta.
2.babánál 13 perc, de ő azért tartott ennyi ideig, mert nagyon magasan volt, még le sem szállt, csak a tolófájások kezdetén. De azalatt a 13 perc alatt 3 nyomással kint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!