Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésznői pályára készülök....

Shelleyy kérdése:

Szülésznői pályára készülök. Van itt még valaki rajtam kívül aki 2012-ben kezdené a szülésznői hivatás tanulását?

Figyelt kérdés
Főleg SOTE ETK karosok érdekelnek:)
2011. nov. 1. 11:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ajaj! Na akkor ezt gyorsan elolvasom én is, ez nem lenne jó bakker, most kezdtem el tanulni rá...
2011. nov. 8. 08:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát nincs fel sorolva az EÜ de, az sincs le írva h azt nem lehet választani. Pedig szerintem sokkal komplettebb tárgy mint a biosz, és jobban illik az ETK-hoz. Reméljük h lehet, én egyből emelt szintre csinálom, tuti ami biztos...
2011. nov. 8. 08:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Idézet a linkből:

"3/A. Nem lesz választható szakmai előkészítő érettségi vizsgatárgy 2012-től:

a) agrár képzési terület: egészségügyi alapismeretek; elektronikai alapismeretek; közgazdasági-marketing "

Ezt azt jelenti,hogy aki AGRÁR képzési területre jeletkezik,annak NEM LESZ választható ez a tárgy.

A szülésznő,mivel továbbra is eü:) terület,választható lesz!Szóval jövőre is lehet érettségizni és felvételizni eü.alapismeretekből!

2011. nov. 8. 11:41
 14/17 anonim válasza:
Én is 2012-ben fogok érettségizni és szülésznő szeretnék lenni. :) Csak Én a Debreceni Egyetem Egészségügyi karára megyek.. (Remélem) Ki mit tud egyébként? Mit tartalmaz a 4 év?
2011. dec. 18. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Milyen könyvből készültök az érettségire?

Én itthon,egyedülk tanulom,és ezért érdekelne.

Köszönöm!

2012. jan. 2. 19:16
 16/17 anonim válasza:
Én Emberi test könyvből,ÁSZL,elsősegély könyv (ebből kb. 100 fajta van),gondozástanm,egészségtan kb. ennyi majd ha eszembe jut valami még leírom
2012. jan. 4. 12:50
 17/17 anonim válasza:
Sikerült a felvételi?
2012. aug. 6. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!