2012 januárra váró kismamák, nem féltek a hótól és a kórházba jutástól?
Nyugi nem lesz ilyen :)
Én viszonylag messze lakok a kórháztól, lehet nem lesz kocsink se, de én mégse parázok. Még. :D
Én hóviharban szültem, tavaly januárban.
Bejutottunk. Én emiatt azért nem féltem. Ha még csak elkezd esni, lehet közlekedni, ha meg már jó ideje havazik, akkor csak eltakarítják a főutakat.
Jajj, az meg, hogy már júniusban ezen izgulsz...! Nyugi! Inkább élvezd a nyarat!
azt hiszed, olyan hamar megszülsz, hogy be sem juttok? :)
nem is biztos, hogy lesz hó, felénk 2* esett a télen összvissz.
Én is januárban fogok szülni,szintén második babámat várom.
Első gyerkőc májusban született nem volt ilyen gond.
Ez az egy dolog amitől egyáltalán nem tartok,pedig mostmár elég messze lakunk a Kórháztól.
Ellenben azon már most idegeskedek,hogy esetleg nem lesz-e influenza járvány,ami miatt mondjuk nem engedik be a férjemet a szülésre és/vagy utána megnézni a kicsit és engem.
Aztán amiatt is aggódok,hogy az a csöpp baba,hogy fog hazakerülni a minuszokban,hiszen akármennyire is bebugyolálom,a "frissen működésbe lépett" kis tüdejébe akkor is jéghideg levegőt fog beszívni.
Úgyhogy a hó miatt aggódok legkevésbé.
Na igen, az influenza járványtól én is nagyon félek.
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!