Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2012 januárra váró kismamák,...

2012 januárra váró kismamák, nem féltek a hótól és a kórházba jutástól?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, már napok óta azzal álmodom, hogy hóvihar van, elakad a mentő, nem tud értem jönni a férjem... Becsavarodok januárig:)
2011. jún. 28. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nyugi nem lesz ilyen :)

Én viszonylag messze lakok a kórháztól, lehet nem lesz kocsink se, de én mégse parázok. Még. :D

2011. jún. 28. 12:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Én hóviharban szültem, tavaly januárban.

Bejutottunk. Én emiatt azért nem féltem. Ha még csak elkezd esni, lehet közlekedni, ha meg már jó ideje havazik, akkor csak eltakarítják a főutakat.

Jajj, az meg, hogy már júniusban ezen izgulsz...! Nyugi! Inkább élvezd a nyarat!

2011. jún. 28. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Aznap este, mikor elkezdett folyni a mazgatvizem olyan hóesés keveredett, hogy az autó csúszott mászott, pedig nem lakunk túl messze a kórháztól. Szerintem ezen nem kéne görcsölnöd!! Hol van még január...
2011. jún. 28. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:

azt hiszed, olyan hamar megszülsz, hogy be sem juttok? :)

nem is biztos, hogy lesz hó, felénk 2* esett a télen összvissz.

2011. jún. 28. 12:34
 5/12 anonim ***** válasza:
én iszonyatos hóviharban mentem szülni, simán beértem. és másnap reggel állni egy gyerekkel az ablakban és nézni a hóesést.... azóta is imádom a havat:)
2011. jún. 28. 12:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek ,mert külföldön szülök és itt nincs hó se hideg januárban :)
2011. jún. 28. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is januárban fogok szülni,szintén második babámat várom.

Első gyerkőc májusban született nem volt ilyen gond.

Ez az egy dolog amitől egyáltalán nem tartok,pedig mostmár elég messze lakunk a Kórháztól.

Ellenben azon már most idegeskedek,hogy esetleg nem lesz-e influenza járvány,ami miatt mondjuk nem engedik be a férjemet a szülésre és/vagy utána megnézni a kicsit és engem.

Aztán amiatt is aggódok,hogy az a csöpp baba,hogy fog hazakerülni a minuszokban,hiszen akármennyire is bebugyolálom,a "frissen működésbe lépett" kis tüdejébe akkor is jéghideg levegőt fog beszívni.

Úgyhogy a hó miatt aggódok legkevésbé.

2011. jún. 28. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, az influenza járványtól én is nagyon félek.

első voltam.

2011. jún. 28. 12:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Elég messze vagyunk a kórháztól kb 1 óra, a férjemen kívül nincs segítség, ő pedig 3 műszakban dolgozik, szóval ha úgy alakul, neki haza kellene érni...aki szintén 1 órányi autóútra van tőlünk. Az első baba első fájástól 4 óra alatt lett meg...vele jó időben is a finishre értünk be:)
2011. jún. 28. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ép a h1n1 zárlat volt, de a férjeket akkor is beengedték (illetve nem feltétlenül a férjet, egy kísérőt). nálam a férjem és a sógornőm váltották egymást, a tolófájásokra meg bent maradhatott mind a kettő).
2011. jún. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!