Kaális kismamák! Milyen leletek kellenek? Januárra van időpontunk, és szeretném, ha addígra minden vizsgálat meglenne.
Szia!
Elvileg fél éven belüli vizsgálatok eredményét fogadják el.(Bár a HSG nem nagyon szokott változni, uh lehet, h az tényleg jó lesz.) :) Tőlem rákszűrést és candida szűrést is kértek, bár a rákszűrésem egy éven belüli volt.
Remélem, elsőr esikerül. :)
Nekem inszem és lombik közötti szünetben sikerült spontán baba, de sajnos elment.
De majd legközelebb!!
Lombikomat eltolták márciusra. :((
Nem tudom, hogy fogom addig kibírni, főleg, hogy a nődokim szerint elég lenne egy ciklust kivárni, mivel még kicsi volt a baba, és nem kellett műteni. De sajna a Kaális dokim túl óvatos, és hiába mondtam neki, hogy nekem jó lenne a január is! :(
Remélem, neked addigra rég sikerülni fog!
Amúgy mire készültök, inszem, vagy rögtön lombik? Mi a problem nálatok, ha nem vagyok indiszkrét?
Mostanában, ha a dokik nem találják meg a problémát, rögtön a pszihénket emlegetik. :(
Az ember nem úgy indul neki, hogy görcsöl a problémán, az már csak a sikertelenség következménye szerintem. Amiket emlegetnek, hogy akkor jött össze, amikor már lemondtak a babáról, elenyésző kisebbség. A legtöbb párnak mégis úgy sikerül a baba, hogy tesznek érte komolyan.
Szóval hajrá, ne add fel, sikerülni fog!
Az a jó a PCO-ban, hogy a problémát már ismerik, így tudnak rajta segíteni. Nálunk sajnos nem találták meg az okot, ismeretlen eredetű meddőség. :(
Minden esélyed megvan rá, hogy babás légy. :)
Drukkolok!
Szia!
Várunk márciusra, akkor lesz elvileg a lombik, ha minden rendben megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!