Januárra kiírt kismamák vannak? Ki hogyan érzi magát? Nekem már fájnak a csontjaim, menni is alig tudok, hőhullámok vannak rajtam és szédülök. Keményedik a hasam napi 1-2 órát. Az eredményeim jók.
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 10:36
1/19 anonim válasza:
Én január 3-ára vagyok kiírva, de az eredmények alapján még az is lehet, hogy karácsony előtt meglesz!! 37 hetes vagyok most, és vizesedek, nehéznek érzem magam, magas a vérnyomásom, küzdök a jóslófájásokkal, 5 percenként pisilek, előfordul, hogy szédülök...
Te mikorra vagy kiírva??
2/19 anonim válasza:
Szia! Jan. 12-re vagyok kiírva. Én azon stresszelek, hogy a kisfiam farfekvésbe befészkelte magát a pocakomba, és sehogy sem tudom rávenni a helyes irányba történő befordulásra. Amúgy néha keménykedem, illetve aludni már egy jó ideje nem tudok, nem jó feküdni, nem jó ülni, állni stb. Az eredményeim nekem is rendben vannak és még teljesen zárt vagyok.
3/19 A kérdező kommentje:
Én 16-ra.A baba nagyon sokat mocorog elég sűrűn előfordul hogy igen kellemetlen szinte fáj.Lehet hogy már ki szeretne bújni.A méhszáj már fel van puhulva.Jósló fájásaim nincsenek, az első gyermekemnél sem voltak.
2008. dec. 12. 10:46
4/19 anonim válasza:
Szia!
Én január 16-ra vagyok kiírva, de nincs semmi problémám, azon kívül, hogy jól megfáztam :(
Néha azért fájdogál a derekam, de erre itt van a férjem erős keze :D
A hőhullámot és a szédülést említetted már a dokidnak?
Szörnyű lehet :(
Mikorra vagy kiírva?
Kitartást!
5/19 anonim válasza:
Upsz egyszerre írtunk és egyszerre is szülünk?
Hol fogsz szülni? Én a Máv kórházban :)
6/19 A kérdező kommentje:
ilyen problámaim nekem is vannak, nem tudok egy jót aludni,pedig estére nagyon elfáradok.És a hasam jobb oldalon teljesen lent néha ugy beleszúr mintha kést forgatnának bennem.
2008. dec. 12. 10:51
7/19 A kérdező kommentje:
emlitettem a dokinak és azt mondta teljesen normális ez már a szülésig így lesz.Én vidéken szülök.
2008. dec. 12. 10:52
8/19 anonim válasza:
szia!én január 19-re vagyok kiirva.a mozgás már nehezen meg,sűrűn elfáradok.elég sokat keményedek,és vizesedek is rendesen.remélem manó is megfordul hamarosan,mert a legutóbbi uh-on keresztbe feküdt,és a popsiját mutatta.hétfőn megyek dokihoz kiváncsi vagyok mit mond.te nemszeretnéd hogy hamarabb meglegyen?én igen,mert hetek óta nem aludtam egy egészségeset.boldog babavárást és könnyü szülést kivánok.35 hetes pocakos
9/19 anonim válasza:
utolsó vagyok.ezen a héten élég gyakran beleállt a fájás a derekamba,és a kismanóm is elég olyanokat nyom ami egy kicsit kellemetlen.de már nemsokvan hátra.kár hogy nem a szülinapomra vagyok vele kiirva,ami január 16.-a. :(
10/19 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok. Az én manóm is nagyon sokat mocorog és olyan erősen nyomkodja magát, hogy egyrészt eléggé fájdalmas, másrészt tökre kivehető, hogy hol és hogyan rosszalkodik. Nálam még az a szép a farfekvés miatt, hogy a fejecskéje a bordáim alatt van, és ha megfeszíti magát, nem kaok levegőt. Viszont remekül tudja rúgdosni a hólyagomat...meg is ígértem neki, hogyha megszületik az lesz az első, hogy jól elfenekelem:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!