Januárra kiírt kismamák vannak? Ki hogyan érzi magát? Nekem már fájnak a csontjaim, menni is alig tudok, hőhullámok vannak rajtam és szédülök. Keményedik a hasam napi 1-2 órát. Az eredményeim jók.
Szia!
Január 30. Közületek én szülök utóljára! Én eléggé szenvedek néha. Azaz minden napra jut valami. Aludni hetek óta nem tudok egy jót mert mindig közbeszól valami. Az eredményeim nekem is jók. Tehát én a "borzasztóan " érzem magam kategóriába tartozom.
Könnyü szülést mindenkinek.
33 heteske
Én jan. 11-re vagyok kiírva (lassan 36 hetes). De már nagyon tudja nyomni a kislányom a bal bordámat, hajnalonként arra ébredek, hogy szúr a bordám, ahogy nekitámasztja magát. A combtöveim, meg talán a medencém az, ami már fáj, néha vannak keményedéseim, általában reggelente még az ágyban, hőhullám is van, a vérnyomásom meg emelkedik, így a védőnő szerint előbb szülök. Meg már sokat járok pisilni, főleg éjjel, egyébként minden ok, de a szüléstől tartok!
Könnyű szülést Mindenkinek, és jó babázást!
Január 23.-ra vagyok kiírva és ugy látom én vagyok az egyetlen aki még eléggé "egyben" van.Nincsenek keményedéseim,egy hete újra tudok aludni és éjjel is már csak egyszer kelek fel pisilni.Rendesen be van fordulva a fiam.Viszont elég aktív napközben szinte semmit nem alszik így vannak olyan helyzetek mikor kissé kellemetlen ahogy tologatja magát de ez sem olyan vészes.Derék fájás az szerintem teljesen alap,főleg már ennyi idősen de azért a napi sétámat ennek ellenére megteszem és még elég jól bírom nem fáradok el olyan hamar.Igaz ez még "csak" a 34. hetem lehet 1 hét múlva én is ugyan ezekkel küszködöm majd...ki tudja.
Kitartás már nincs sok hátra!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok! Január 9-re vagyok kiírva, de dokim szerint könnyen lehet, h decemberi baba lesz...én 2009-nek jobban örülnék :) Egész jól alszom, egyedül a pisilést unom már éjszakánként - igaz, végig csak 1* mentem éjszakánként. Ja, meg vizesedem, mint az őrült...nagyjából semmi sem használ és annyi savam van, h egy kisebb vegyigyár büszke lenne rám. De fizikailag nagyon bírom még (még a hátom sem fáj), remélem, sikerül januárig benttartani :)
M.
Sziasztok!
Én január 26-ra vagyok kiírva, bár már mondtak jan.12-öt is a baba méretei miatt! Majd kiderül! :D
Amúgy én szinte fittebb vagyok most, mint a terhesség elején, csak a bordám ne fájna annyira! Szörnyen nehezen viselem! Amúgy nekem már 27 hetes kora óta koponyatartásban van, remélem úgy is marad, a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva. És most még egy szép kis náthát is összeszedtem! Hál isten aludni én tudok, egyedül pisilni kell felkelnem, de semmi más nem zavar. Mikor felébredek manócska is picikét ficereg, de utána hagyja anyát aludni! :D
Vizesedni én i vizesedek. Leginkább, ha egész nap talpon vagyok, akkor nagyon rossz, de amúgy elvagyok! Eddig magas volt a vérnyomásom, most szerencsére normális lett!
Szóval összességében én azért jól érzem magam! Bár a szüléstől én is tartok!
Kitartást mindenkinek!!!!! Könnyű szülést és jó babázást!!!
34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!