Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2012 januárra váró kismamák,...

2012 januárra váró kismamák, nem féltek a hótól és a kórházba jutástól?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, már napok óta azzal álmodom, hogy hóvihar van, elakad a mentő, nem tud értem jönni a férjem... Becsavarodok januárig:)
2011. jún. 28. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
előző: a hidegtől ne féltsd, kell neki a levegő. persze nem kell rögtön élesben kitenni a hidegbe, vagy rányitni az ablakot, de semmi baja nem lesz, amíg hazaviszitek. én első naptól szellőztettem nála, a déli alvások pedig 1 hónapos korától (január közepe) az erkélyen voltak babakocsiban. betettem a meleg zsákba, sapi, meleg takaró, órákat aludt kint. de 1 hónaposan már óriási sétákat is tettünk a szigeten, parkokban, itt-ott.
2011. jún. 28. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mondjuk decemberre vagyok kiírva (pont 24.-re):), de én nem is attól félek,hogy hogy jutunk be a kórházba, inkább előtte a közlekedéstől. Hogy amikor már nagy lesz a hasam, akkor nehezebben mozgok, nehogy elcsússzak, vagy a kocsival megcsússzak (imádok vezetni) stb. De reménykedem,hogy nem lesz gond!
2011. jún. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!