Szülésznői pályára készülök. Van itt még valaki rajtam kívül aki 2012-ben kezdené a szülésznői hivatás tanulását?
Szia, köszönöm a választ!
Nappalira mész? Én is remélem h sikerül bejutni, nekem van ismerős aki ott tanul már, és csupa jókat mond. Én ugyan levelezőre megyek, ugyanis két kicsi gyermekem van - 22 éves vagyok. Mellettük a nappalit sajnos még nem tudnám bevállalni.
Akkor remélem találkozunk;) Most érettségizel, vagy már az meg volt?:)
Szia,
én is tervezek felvételizni erre a szakra:)
Most télen végzem egy másik egyetemen,de rájöttem,hogy nem ez lesz az én világom.
Milyen tárgyból/milyen szinten kell érettségizni,hogy ide,felvegyenek?Esetleg tudod?Kicsit kiesetem már ebből az érettségis témakörből,bogarászom a felvit,de úgy látom jövőre ismét csomó új szabály lesz..
Köszönöm a segítséged!
köszi a választ!
Tényleg igaz,hogy akár magyar+közgáz alapismeretekkel is be lehet kerülni erre a szakra?
Biosz+magyar összeállításban elég "csak" középszinten értettségizni,igaz?
Sziasztok!:)
örülök a sok válasznak!
Na elvileg most igen, sok szabályváltoztatás lesz a 2012-es évre már a felsőoktatásban. De nekem felsőoktatásban dolgozó rokonom mondta, hogy azt mondják h egy emelet szintű tárgy kell majd az egyetemre való bejutáshoz. Én Egészségügyi érettségit fogom megcsinálni emelten, nem a bioszt, ez is elég hozzá! Húgom ETK-ra jár, dietetikus szakra, és Ő is az EÜ érettségit csinálta meg és így jutott be. Plus igen, a magyart nézik még:)
Én is kiestem az érettségi óta 5 évem telt el, közben született két babám is:)
Szia,
valószínűleg én is levelezőre fogok jelentkezni,mert munka mellett nappalin elég húzós lenne..
Az emelt érettségi az már tuti kelleni fog hozzá?
Sziasztok!
Ennél az utolsó linknél valami olyasmit olvastam, hogy nem lesz választható tárgy az egészségügyi alapismeretek?! Mondjátok, hogy csak félreértettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!