S. O. S ötleteket kérek! 38+6 hkm, az orvosom lebetegedett, nem biztos hogy ott tud lenni szüléskor! Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Érdemes még ilyenkor hirtelen egy másik orvost keresni? Vagy várjam meg az ügyeletes orvost, aztán lesz ami lesz? Volt már veletek olyan, hogy volt fogadott orvosotok és nem tudott bemenni? Azt tudom, ha szabadságon vannak, akkor "át szokták adni" a kismamákat egymásnak, de ilyenkor mi a teendő?2011. okt. 15. 12:36
11/12 anonim válasza:
Én nem nagyon keresgélnék, nem leszel előrébb most egy ismeretlen dokival, mint az ügyeletessel. Én karácsonyra vagyok kiírva, dokim már az elején mondta, hogy nem valószínű, hogy be fog tudni jönni... Karácsonyra meg hiába keresnék másik orvost, na meg az első 2-t is nála szültem... Úgyhogy majd megtapasztalom az ügyeletesnél szülést is most :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szülésznőm nincs, mert eddig úgy volt, hogy a doki itt lesz. De tagnap kaptam jó hírt, állítólag a hétvégén már lesz, már csak a picurkával kell megbeszélnem, hogy maradjon bent a kiírt időpontig.
2011. okt. 18. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!