Igazából teljesen mindegy. Én az elevitetre szavazok, de több doki, védőnő nem ajánlja (Túl van reklámozva...és ez főleg a gyógyigyárnak jó ugye...) Ettől függetlenül szerintem ugyanazok az anyagok vannak mindegyikben és jól "letesztelték" őket használat előtt. Az elevit mellett én jódozott sót használok pl. főzéshez, sózáshoz; mert ez nincs benne...
2009. ápr. 30. 18:32
2/9 anonim válasza:
Szia!
Egyik sem.
Én a Femibiont és a Hipp natalt szedtem/ittam
2009. ápr. 30. 18:42
3/9 anonim válasza:
első vagyok:)
Na, na, azért nem kell rögtön "leírni" mind a 3at. kinek a pap... nekem bevált az elevit, pedig nem is rögtön kezdtem szedni. Mindig kicsit vitaminhiányos voltam , és féltem , hogy ez terhesség alatt is így lesz , de "szépen" feltöltötte a vitaminkészleteket. emellett persze ha nem szeretnél tabit szedni, ott a hipp is. Bár azt én nem nagyon ismerem...
2009. ápr. 30. 18:51
4/9 anonim válasza:
Szia, nekem az elevit vált be, de azt mondják a femibion a legjobb - de az nagyon drága. Gravidát kihánytam, hipp natal pedig kevés volt, nem töltötte fel úgy a vitaminkészletet mint az elevit. Ezt mondjuk mindenkinek ki kell tapasztalnia, lehet neked a gravida a legjobb, abba van jód is. Üdv: 35 hetes kismama
2009. ápr. 30. 19:03
5/9 anonim válasza:
Barátnőm Elevitet szedett a terhessége alatt,nos kész élmény volt látni reggelenként,ahogy küszködik a hatalmas kapszulával,de csak megérte,hiszen egészséges és gyönyörű babája született
2009. ápr. 30. 19:29
6/9 anonim válasza:
Szia én az első három hónapban elevitet szedtem, azóta a hipp natalt iszom. Maximálisan meg vagyok elégedve velük!
Boldog babavárást
2009. ápr. 30. 19:44
7/9 anonim válasza:
ELEVIT.Én még szoptatás alatt is szedtem.Nagyon jó.Makk egészséges a kisfiam.
2009. máj. 1. 09:44
8/9 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem végig,nem híztam sokat,mint sokan azt gondolják,hogy hízlal,és egészséges szép babát szültem,de ettől még a többi is lehet ugyanolyan jó,nekem ez bevált.
2009. máj. 1. 13:44
9/9 anonim válasza:
Szia!Én a Femibiont szedem.Van benne jód,omega 3 és a folsavat sem viszi túlzásba.Szerintem nagyon jó.Egy a gondja:egy havi adag ára kerűl annyiba mint az Elevitnél három havi adag,és az egészségpénztár-ha tagja vagy valamelyiknek-nem támogatja,mert nem OGYI-s termék.Az orvosom az Eurovitet ajánlotta helyette,ha ezt nem szeretném tovább venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!