Gravida vagy Materna, melyiket válasszam és miért?
Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 11:36
1/9 anonim válasza:
Szia!Én 10 hetesen kezdtem el szedni a Gravidát, de rá 1 hónapra abba is hagytam, mert nagyon rosszul votlam tőle:sMaterna attól meg óriás babák születnek,legalább is ezt hallottam:)Most a Hipp Natalt kéne szednem de azt sem bírom:S így maradok a vitaminoknál és a zöldségeknél és a gyümölcsöknél!
28 hetes mami
2008. szept. 13. 11:42
2/9 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem mind a két babámnál. Az 4350 gramm volt, amásik 2900 gramm. MInd a kettő 41,hétre született. Tehát nem a vitaminon mlik, hogy mekkora lesz a babád.De fontos, hogy mindent megkapjon a kismama szervezete.
2008. szept. 13. 11:47
3/9 anonim válasza:
Maternában sokkal több minden és nagyobb mennyiségben van mint a többibe én ezt szedtem.
2008. szept. 13. 12:00
4/9 anonim válasza:
Szerintem az elevit nagyon jó,nekem nincs tőle semmi bajom,még székrekedést se okozott.A barátnőm mindkét terhessége alatt ezt szedte és ő is csak jókat mondott róla.Normál súlyú és makkegészséges babái lettek.
2008. szept. 13. 12:19
5/9 anonim válasza:
én hipp natalt szedek.
gyumolcskoncentrátum, folyékony, nem tabletta
kicsit olyan, mint a kubu, és a parom még a sokadik heten is azzal szorakozik, hogy eljatsza, hogy megissza elolem :D
igazabol vannak olyan vitaminok, amik hizast, szekrekedest, stbt okoznak, en ilyet nem tapasztaltam a hipp natalnal, viszont ugy gondolom, hogy mindegyikben kb ugyanaz van, ugyhogy szedd azt, amelyik "bejon" neked.
2008. szept. 13. 12:39
6/9 anonim válasza:
Szia!
Én eddig a Gravidát szedtem, de most a dokim ajánlotta a Femibion 400-at. Ezt 13 hetes terhesség után lehet szedni. Előtte is van a Femibion-nak külön az első trímeszterre.
2008. szept. 13. 13:27
7/9 anonim válasza:
Én is rosszul voltam a Gravidától,bevettem,5-10 perc múlva ki is jött.Védőnőm javasolta a Hipp Natalt,azóta azt szedem és nekem bevált.
2008. szept. 13. 13:55
8/9 anonim válasza:
Hipp Natal, jobb mint a többi egyszerűen. Sőt természetes nem tartalmaz semmi szintetikusat s norm arányban van benne minden. A Maternában, Elevitben magas a ADEK vit aránya, Gravidától a jód miatt van aki rosszul van.
2008. szept. 13. 14:58
9/9 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem a 27.hétig, de álandóan éhes voltam tőle, ennek köszönhetően felszaladt egy pár kiló. Most a Hipp Natalt iszom ez nagyon jó! Semmi "mellékhatása" nincs. Szóval én is ezt javasolnám. Az íze mondjuk nem a legjobb, de ki lehet bírni.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!