Ki vigyázott a "nagyobb" gyermekre amíg kórházban voltál?
Figyelt kérdés
Nekem 18hónap lesz a két gyerköc között,mivel az előző császár volt,közölték be kell feküdnöm a 39.héten.Már előre rettegek mi lesz a fiammal,nagyon anyás.Hogy bírtátok a nagyobb hiányát?2011. szept. 28. 14:05
11/16 anonim válasza:
Második vagyok
Miért gondolod, hogy min. 2 hetet bent leszel a kórházban??
12/16 A kérdező kommentje:
Mivel előtte 1héttel már be kell feküdnöm,plusz ha császár lesz ez is akkor az majdnem kettő.De attól meg most már jobban félek,hogy esetleg azt mondják szülhetek simán is,akkor meg ki tudja megindul-e időre vagy tovább hordom?Akkor pedig lehet bőven több is mint kettő.:-(
2011. szept. 28. 15:47
13/16 anonim válasza:
Hja, értem. Húú szegény, drukkolok neked, hogy minél hamarabb haza mehess a másik picidhez:-)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. szept. 28. 16:14
15/16 anonim válasza:
NÁlam is pont így volt (mármint a császármetszés), 16 hó a különbség, anyóomnál aludt. én is féltem, h 2-3 hetet is bent kell majd feküdnöm, mert tuti túlhordom, semmi előjelem nem volt. aztán 38 hétre megszületett a tesó. és 4 nap lett a 2 hétből. szóval jöhet hamarabb is. mi is úgy csináltuk, h előtte már 2-3 hónappal ott aludt anyósomnál 1-1 estéket és így megszokta.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:-)
2011. szept. 29. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!