Ki vigyázott a "nagyobb" gyermekre amíg kórházban voltál?
17 hónap van a lányom és a fiam között.
Nálunk anyukám az "adu ász", szerencsére nagyon jó kapcsolata van a kicsikkel, ővele volt a lánykám míg a kh-ban voltam.
Megondom őszintén, hogy bár ő is rettentő anyás egyébként a mai napig is, de sokkal kevésbé viselte meg mint vártuk. Remekül érezte magát a nagyival, megértette és elfogadta, hogy pár napig nem lát, de aztán hazajövök (a tesóval stb... jól fel volt készítve érzelmileg). Én nehezebben viseltem az ő hiányát, próbáltam lefoglalni magam az újszülöttel, és közben lelkiismeret furdalásom volt, hogy most van lehetőségem kizárólag vele foglalkozni és mégis a nagyobb jár a fejemben... :S
Én a jövő hétre vagyok kiírva, a férjem anyukája és a férjem fognak rá vigyázni felváltva, vagy együtt.
2 éves 3 hónapos már a kisfiam. Előre félek a hiányától... Szerintem nekem jobban fog hiányozni, mint Ő neki...
Nem tudom hogy lesz a látogatása a nagyobbik gyereknek, minden nap, esetleg csak 1-2-szer, majd meglátjuk mennyire viseli Őt meg a hiányom. Meg mennyire lesz sírás az elváláskor...
Nehéz kérdés...
szia! nálunk 15 hónap a korkülönbség. A fiam az anyósomnál és apósomnál volt, amikor a húga született. Ők nyugdíjasok, valamelyikük mindig vele foglalkozott, így eszébe sem jutott, hogy anya kellene. Beszéltem vele telefonon minden nap, én bőgtem utána, ő nem. :D
A szülés előtt hetekkel kezdtük edzeni a fiamat, minden héten egy-egy nap délután ott aludt anyósoméknál. Sokkal könnyebben bírta, mint gondoltam volna, pedig ő is nagyon anyás volt akkoriban!
minden jót neked a két gyerekhez!
Ne aggódj, minden rendben lesz!
Ha nem leszel ott, másképp fog viselkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!