Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kaptatok katétert szülés után?

Kaptatok katétert szülés után?

Figyelt kérdés
Fél kettőkor szültem, aztán megkatétereztek, este 7-kor kellett kimennem pisilni díszkísérettel, de nem ment, erre fel katétert tett be nekem állandóra a nővér. A szülésznőm teljesen kiakadt, mikor megtudta, mert hogy korai volt, na meg aztán fájdalmas is. Nektek sikerült pisilni? Mennyivel szülés után?
2009. ápr. 27. 08:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hajnali 3:44.-kor lett meg a fiam, 4 hónapja szültem. A kórházban 2x is kaptam bizonyos idő intervallumot, de nem tudtam pisilni, így ott 2x megkatétereztek. végül sikerült. de amikor haza jöttünk, nagyon fájt+szúrt a hasam, dokihoz mentem, kiderült, hogy nagyon nagy a hólyagom, majdnem 3 liter pisi jött le, és még utána sem tudtam pisilni, így volt 5 napig állandó katéterem. Nem a legjobb volt!

De ma már szerencsére jól vagyok.

2009. ápr. 27. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia!Én sem kaptam...A szülés után 3 órával ágytálas pisit sikerült összehozni.Szerencsére nem volt vele gondom...
2009. ápr. 27. 12:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem sem az első lecsapolással volt bajom, azt megértem. Hanem az állandóval, mert én is úgy voltam, hogy ott állt a nővérke, és én sem tudok úgy pisilni, hogy látszik rajta, menne már haza, és k.-ra elege van, pisiljek már. Naná, hogy nem ment.
2009. ápr. 27. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem közvetlen a szülés után sikerült pisilnom.

Igaz, hogy kb 10 percbe telt, mire végeztem. Előtte megitattak velem kb fél liter vizet.

2009. ápr. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!