Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csecsemősnek kb. mennyi a...

Csipike2 kérdése:

Csecsemősnek kb. mennyi a tarifája a Szent Imre kórházban, ha fogad valaki?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 17:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát, az állam leesett. :(

sajnos itt tart a magyar egészségügy. Sugallják ha jól akarsz boldogulni, fogadj ezt meg azt meg amazt...szégyen :(

és ezeknek a csecsemősöknek azért kell pluszt pénzt adni mert ami a kötelességük lenne azt csak pénzért teszik meg? (tisztelet a kivételnek persze). olvastam, hallottam ismerettségi körben olyat hogy le se sz@rták anyukát, nem segítettek a szoptatásban...stb. akkor most pénzért majd segítenek?

2011. szept. 25. 11:16
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

Persze, mert amikor 2 csecsemősre jut 40 gyerek az nem egyszerű. Kíváncsi vagyok itt bármelyik anyukának hogyan lenne ideje mindegyik anya mellett fél órát állni és szoptatást tanítani, miközben még fürdetni kellene, vért kéne venni, etetni kéne, öltöztetni huszadjára azt a babát aki lebukta magát, pelenkázást tanítani és szülőszobára menni, ami szintén nem két perc, nem beszélve az ezernyi adminisztratív teendőről és tanácsosztogatásról meg a napi 4 féle vizitről... Jah, és akkor még nem ment el wc-re és nem ült le enni.

Igen, nincs idő mindenkire bármennyire is a feladata lenne. Nem azért mert nem akarja, hanem mert lesz*rja az állam, hogy erre a munkára MINIMUM 2x ennyi ember kéne, hogy tisztességesen lehessen végezni.

Nem kell mindig fröcsögni, meg lehet próbálni néha gondolkodni is.

2011. szept. 25. 11:23
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

11.23-as...gondolom eü-es vagy. te fröcsögsz itt,már ne haragudj. szerinted melyik az a kétkezi szakma ahol elegendő embert alkalmaznak?

én egy személyben voltam: bérszámfejtő, titkárnő, raktáros, logisztikus, megrendelés felvevő-leadó, irodai anyagbeszerző, készletnyílvántartó....és qrva sok munkám volt és folyamatosan túlóráztam. mégsem figyelt rá a kutya sem hogy nem egy emberes meló. és gondolom még itt nagyon sokan tudnának felhozni példákat.

süt belőled az indulat.

2011. szept. 25. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:52

Akkor nem értem, hogy mi a probléma. Ezek szerint te is pontosan tudod, hogy bizonyos dolgokra, bármennyire is kellene, akkor sem jut idő.

Ezekután nem értem a felháborodást.

2011. szept. 25. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:

a felháborodás az hogy pluszt pénzért már jut idő bizonyos dolgokra. én soha nem kaptam egy fillér borravalót, zsebbe pénzt semmiért. nekem viszont adni kell (orvos, szülésznő, nővér, fodrász, pincér...stb)...és most itt az új divat a csecsemősökkel.

ha én meg más is a fizetéséért kénytelen elvégezni a munkáját akkor pont azt az időszakot nem kellene kihazsnálni mikor rengeteg költeni valóra kell a pénz a kicsivel kapcsolatban.

én elismerem mindenki munkáját, legyen az takarítónő vagy szívsebész. de jó lenne ha olykor nem csak az anyagiakat látnák egyesek.

2011. szept. 25. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:
A vitába nem szállnék be, de tudok csecsemőst, aki nekem nagyon sokat segített. Nem 30 ezret adtam, kevesebbet, pedig nagyon megdolgozott a pénzéért. Akit érdekel, írjon privit és szívesen segítek.
2011. dec. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!