Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csecsemősnek kb. mennyi a...

Csipike2 kérdése:

Csecsemősnek kb. mennyi a tarifája a Szent Imre kórházban, ha fogad valaki?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szent Imrében nincs kiszabott tarifa, de kb 5-10 ezer közt kell gondolkodni.
2011. szept. 23. 17:19
 2/16 anonim ***** válasza:
nekem tavaly azt mondták, hogy azonos a szülésznőével, tehát 30. Nem is fogadtunk...
2011. szept. 23. 19:48
 3/16 anonim ***** válasza:
Off,de már csecsemőst is kell fogadni? Ő fog bemenni,akár éjjel is,ha neked gondod van szoptatással,pelusozással stb.?
2011. szept. 23. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem anya függő, hogy kinek van rá szüksége. Vannak nagyon ügyetlen anyukák akiknek mindent meg kell tanítani a világon és egy csecsemősnek erre nem feltétlen van ideje. Viszont a fogadott csecsemős a szabadnapján is bejön tanítani.

Nagyon nem mindegy, hogy pl a szoptatásra hogyan tanítanak. Vannak anyukák akiknek ügyes a babája és anyuka is ösztönösen tudja a dolgát, de ha ez nincs így, egy helytelenül elsajátított technika esetén akár lehetetlenné is válhat a szoptatás. Ez csak egy példa volt, de még megannyi probléma adódhat.

Mindenki döntsön jó belátása szerint.

(A 30 ezer ft viszont nem igaz)

2011. szept. 23. 20:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem kell fogadni, csak lehetőség, egyébként meg nincs bent non-stop az alatt a 3 nap alatt, amíg Te bent vagy a babával, de időnként benéz, mint a szülésznő, és ha segítségre van szükséged, akkor hozzá jobban tudsz fordulni mint a túlterhelt többi csecsemőshöz. Szerintem elég, ha olyan szobába kerülsz, ahol valamelyik szobatárs már nem első babájával van bent, ő is rengeteget tud segíteni, ingyen...

ez egy lehetőség, nem kell vele élni

2011. szept. 23. 20:06
 6/16 anonim ***** válasza:
a 30-at nyilván nem kisujjból vettem, sajnos ezt az összeget mondta az egyik csecsemős, amikor felajánlotta, hogy fel lehet őt fogadni. Konkrét összeget, nem is tól-ig számot. Le is esett az állam. Aztán pedig jött a másik, hogy a kinőtt, feleslegessé vált babaruhákat bevihetnénk majd később nekik, mert elég rongyosak már, amik bent vannak, szívesen fogadnak mindent 68-as méretig.
2011. szept. 23. 20:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Szülésznőt és orvost sem kell fogadni. A csecsemősnek is pont annyi értelme van.
2011. szept. 23. 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Én sem kisujjból vettem, mert nem is olyan régen (nyáron) dolgoztam ott. Remélem a kolléga már nincsen ott, mert a többiek sosem válaszoltak a "mennyi a tarifa" kérdésre. Sőőt, volt aki ha nem fogadták fel külön, el se fogadott pénzt.
2011. szept. 23. 20:12
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Hogy mik vannak! Takarítót nem kell már fogadni egy szüléshez?
2011. szept. 23. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Lassan már a portást is meg kell fogadni,hogy beengedjen a kórházba.
2011. szept. 25. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!