Minden esetben úgy kell megszülni a méhlepényt?
En ugy jartam, mint egy korabbi valaszolo. Hiaba nyomtam eron felul, a hasamat nyomogattak, a koldokzsinort huzgaltak, akkor sem akart levalni a lepeny. En sokkal jobban megszenvedtem vele, mint a gyerek kibujasaval, pedig gatvedelemmel szultem, igy tovabb tartott a kitolas, mint ha vagnak. Mar altatni akartak, amikor vegre kijott. Rengeteg vert veszitettem, mindenfele veralvadassegitot kaptam fel orankent es potoltak is.
Ennek ellenere belemszakadt a lepeny, ezt nem vettek eszre, a harmada ket hettel szules utan tavozott, szerencsere vermergezest nem kaptam. Viszont tejem nem volt, azt mondtak, hogy emiatt.
En meg mindig beleremegek, ha kimondjak, hogy mehlepeny, ugyanis nem csak szulesnel volt vele gondom es utana, hanem terhesseg alatt is majdnem elveteltem, mert a masodik trimeszterben a fele levalt es beszakadt, nem lehet tudni, hogy mitol. Akkor is rengeteg vert veszitettem, de hala Istennek megallt a folyamat, a baba epsegben megmaradt es vissza is tapadt.
Ez a mi csaladunkban ne az elso ilyen eset, anyukamat negy szulesbol haromszor kapartak szules utan, mert nem valt le a lepenye. Mar kezdem azt hinni, hogy ez is genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!