SOS! Induljak a kórházba vagy ez csak jósló?
Figyelt kérdés
Fél órája tart eddig 3 szor volt 10 percenként éreztem és fél percig tartott mensi fájdalmat közbe meg nyilallott is eléggé fájdalmas volt,most meg csak enyhe mensi fájdalmat érzek folyamatosan és a derekam fáj.A baba nagyon aktiv most a feje lent van ott motoszkál az is elég kellemetlen, Az elmúlt napokban sokszor volt ilyen de ahogy telnek a napok egyre erősebben érzem a mensi fájdalmat. Ez mit jelenthet? 37+3 hkm2011. szept. 23. 14:09
11/11 anonim válasza:
Két napja ugyanezt a kérdést tettem fel,a különbség,hogy nekem tovább tartott (egész du) de nem rendszereződtek,összevissza jöttek.Én is bealudtam, úgyhogy elmúlt!
Ma megint kezdődik!
Ja és ne aggódj a 10x ilyen erős fájdalmat is ki fogod bírni!Kénytelen leszel!:)
Könnyű szülést és sok egészséget nektek!
39/2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!