Mindenkinek elmegy a nyákdugó? Vagy valakinek nem? és a magzatviz? Biztosra tudnom kell hogy mikor kell induljak a korházba?
Én nem találkoztam nyákdugóval és jóslófájással sem soha!
40+2 etes voltam, amikor vérezni kezdtem, majd kb.rá 1 órára jöttek a fájások, de ez már a kórházban ctg közben, mivel a vérzés miatt bementünk. Tágulási vérzés volt (3cm-re voltam kitágulva), a ctg-re 10-est kaptam, így hazaküldtek, hogy első baba nem lesz meg hamar. 5 órával később már nagyon durván fájt a derekam, akkor mentünk vissza, 1 órát töltöttem a szülőszobán. Könnyű, gyors szülés volt.
A szülési fájásokat tutira észreveszed! Azok semmi másra nem hasonlítanak. A magzatvíz nagyon kevés esetben megy el, inkább fájásokkal kezdődik a szülés. Nálam is burkot repesztettek.
4hetes baba anyucija
Szia!
Nekem 4 gyermekem van.
Elsőnél gyenge derékfájással mentem terhesrendelésre, mire közölte a doki, hogy 2 ujjnyira ki vagyok tágulva, estére baba lesz. Lett!
Másodiknál előző este elment a nyákdugó, reggel magzatvíz folyt el, délre baba.
Harmadik babát túlhordtam, befektettek, fájdogáltam egy napíg, de semmi eredménnyel, így indítottak, 2 óra alatt lett meg a babám.
Negyediket szintén túlhordtam, újra befektettek, de a babóm úgy gondolta, ideje kibújni, rendes, erős fájásokal beindult a szülés, és reggelre megszületett, kb. 4 óra alatt az első erős fájástól számítva.
Láthatod, még egy adott nőnél sem egyforma 2 szülés.
Azért nyugodj meg, tudni fogod, az igazi fájások azért nem mensigörcsök ám!
Drukkolok, hogy könnyű, gyors szülésed legyen.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!