SOS! Induljak a kórházba vagy ez csak jósló?
Figyelt kérdés
Fél órája tart eddig 3 szor volt 10 percenként éreztem és fél percig tartott mensi fájdalmat közbe meg nyilallott is eléggé fájdalmas volt,most meg csak enyhe mensi fájdalmat érzek folyamatosan és a derekam fáj.A baba nagyon aktiv most a feje lent van ott motoszkál az is elég kellemetlen, Az elmúlt napokban sokszor volt ilyen de ahogy telnek a napok egyre erősebben érzem a mensi fájdalmat. Ez mit jelenthet? 37+3 hkm2011. szept. 23. 14:09
1/11 anonim válasza:
Azt,hogyha van orvosod hívd fel!
2/11 anonim válasza:
Igen, pakold össze a cuccaid ha még nincs, zuhanyozz le, és indulás. Én 5-7 perces fájásokkal hívtam a mentőt. 37. hétre született a kisbabánk. Sok sikert a szüléshez:-)
3/11 anonim válasza:
Milyen messze van a korház? ha kozel,akkor nyugodtan várhatsz amég mondjuk 5 percesekre rendeződnek,esetleg elfolyik a vized. Ha messzebb van akkor szerintem lassan bemehetnél.
4/11 anonim válasza:
Ja,igen,és sok sikert,könnyűt,és gyorsat!!! Viszzajelézést várunk majd:-)
5/11 anonim válasza:
ha messze van a kórház, menj és nézesd meg magad, ha közel van, akkor ülj be egy kád kellemesen meleg vízbe, lazíts! Ha elmúlnak a fájások, akkor jósló, ha nem változik az intenzitása vagy gyakrabban jelentkezik, akkor irány a kórház, mert beindult. Sok sikert!
6/11 anonim válasza:
Meleg vizes zuhany, vagy fürdő.
Ha erre felerősödnek, rendszeresednek, akkor kórház, ha abbamarad, akkor jósló.
Ez persze csak akkor, ha nem 100km-ra laktok a kórháztól.
7/11 anonim válasza:
Ugyanazt írtuk:)))
Ja és könnyű szülést.
8/11 anonim válasza:
még egy tipp:) a szülési fájásnak van csúcspontja a jóslónak nincsen de amúgy igen a fürdés/tusolás segít kideríteni:)nekem utána egyből 4 percesek lettek:)
könnyű gyors szülést:)
13napos baba anyukája
9/11 anonim válasza:
Meleg víztől kiderül :-)
37+6ra szültem én is, 10 percesekkel voltam úgyanígy, mint te, az elején. hajnali 3-kor kezdődött. másnap délelőtt negyed 11-kor született meg :-) első baba
könnyű szülést és írj majd, hogy szülés lett-e vagy sem :-)
10/11 A kérdező kommentje:
Elaludtam. úgyhogy elmúlott. akkor ez csak jósló volt gondolom. pedig eléggé fájt. hát ennél erősebb fájdalmakat már nehezen fogom kibírni mert ha már a mait alig bírtam:(
2011. szept. 23. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!