Szüléstörténetekre volnék kíváncsi, írtok nekem röviden?
Szia!
Nem lesz kegyetlen!Vagy már túlvagy rajta?Nekem elfolyt a vizem,oxira kötöttek,és onnantól 5 óra múlva meglett a lányom.Nem volt kegyetlen még oxival sem!Csodálatos élmény!!!
Ma voltam dokinál, méhszáj felpuhulva, egy ujjnyira nyitva!!! :) Valami beindult.
CTG-n szép kis rendszertelen fájásaim voltak, babával minden ok.
Várakozás üzemmód beindult,párom teljesen izgatott.:)
Szombaton újabb ctg, ha hétfőig semmi,doki aki azt mondja akkor majd "aktiváljuk" a kisasszonyt.
Rémisztően közel van már! De nem csak a fájdalom, a babám megbabusgatása is!
Na,most eszembe jutott,hogy milyen jó is volt az utolsó időszak,a szülés...
Irígyellek ám!! :-D
Megírod majd hogy élted át?
Mielőbbi könnyű szülést,és egészséges kisbabát!!!! :-D
üdv: Friss 3 gyerkőcös
Sziasztok!
2011.10.03-án 8:45-kor megszületett a kis Kingám, 4240 grammal és 51 centivel!
Kis vasgyúró!
A szülés embert próbáló volt,nem számítottam ilyen rosszra, de hát hatalmas a baba,ezért nagyon nehéz volt.
2-án este a párom elment dolgozni,10 perc múlva elfolyt a magzatvíz,haza ugrasztottam szegényt,anyumat a nagyfiamhoz, és indulás a kórházba.Bevallom kissé megrémültem,de mégis olyan boldog voltam!
Nehezen de jöttek a fájások,közben leengedték a maradék vizet,onnantól jöttek majd bele haltam,de így is életem legszebb élménye volt az első szülésemmel együtt.
11 órás várakozás után Prof. Dr. Bódis József segítségével, és a drága párom közreműködésével született meg,epidurális érzéstelenítéssel a babánk.
Azthiszem oldalakat tudnék írni az egész kis sztoriról ahogy Ti is,mindenkinek jó babázást kívánok,és köszi mindenkinek!
Nekem Ti is hozzátartoztatok a gyönyörű várandós és szülés történetemhez!
Jajjjj már úgy vártam, hogy írj!!! (a labdás vagyok)
Gratulálok a kis Kingához!
Boldog, örömteli babázást kívánok!
Hát,nőiesen bevallom,könnyes szemmel olvastam a soraidat!
Tiszta szívből gratulálok a kicsihez!!! :-D
Jó egészséget,sok boldogságot és jó babázást!!! :-D
Üdv: a 3 gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!