Duci kismamák! Nektek hogy sikerült a szülőágyon felhúzni a lábatok, és felvenni a szülési pozíciót?
126kg vagyok, attól félek, hogy nem tudom majd felhúzni a lábam, és a fejem megemelni. Eddig sem ment igazán, de most a hasamtól meg végképp. Szinte félig ülve a lábamat is alig érem el.
Hogy oldottátok meg ezt a problémát?
A Barossban fogok szülni, ott nem tudom, hogy így van-e. Ma mondta a barátnőm, hogy neki tartania kellett a lábát, és húzni maga felé.
Köszi a választ:)
Szia!
A Baross-ban szültem. Van kengyel amire felteszed a lábaid. Segíteni fognak. Egyébként szülés előtt én is minden apró "hülyeségen" fennakadtam, és izgultam. Hidd el minden olyan természetesen és simán fog menni, kedvesek és segítőkészek!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó válaszoló!Szóval akkor nem lesz gáz, mert tényleg ilyen hülyeségeken aggódok.:)
Akkor lesz hova feltennem a lábamat:))))
Én szüléskor csak 60 kg voltam, de nekem is segíteni kellett, és én még szóltam is, hogy kössék kengyelbe a lábamat, megtették, nem kellett nekem tartani. Szóval ne izgulj, segítenek.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!