Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon duci kismamák, akik...

Nagyon duci kismamák, akik császárral szültek vagy fognak szülni, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mármint féltek-e valamitől vagy akik már túl vannak rajta,nehezebb volt szerintetek vmi?Minden rendben ment? Nem éreztétek kínosan magatokat?
2011. jan. 25. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de mit jelent nálad a nagyon duci? Terhesség alatt felszedett kilókra gondolsz, vagy már eleve túlsúlyosan kezdett terhességre?

Én 74kg-mal kezdtem a terhességet, a magasságomhoz 60-65 kg lenne az ideális. A terhességet végig jól bírtam, pénteki napon szültem, de még vasárnap szaladtam a buszhoz (néztek is rám furcsán az emberek, hogy akkora hassal mit csinálok). Egyáltalán semmilyen terhet nem éreztem. 91kg-mal mentem szülni. A műtőben csak annyit mondtak, hogy jó vastag a hasfalam. Utána gyorsan felépültem, el tudtam látni a fiamat, a császári hegem pedig már nem is látszik, csak egy nagyon halvány fehér csík.

Most 78kg vagyok, most kezdtem a fogyókúrát, a fiam már 16 hónapos.

2011. jan. 25. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:

hát én nagyon duci voltam 106kg-al mentem szülni de pattogtam végig terhesség alatt mint a similabda.Egyébként sem vagyok nádszál most szülés után másfél évvel sem.

A császáról mondani semmit sem tudok szép sima szülésem volt,remélem nálad is minden ok lesz sok sikert és jó egészséget.

2011. jan. 25. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi,hát igazából mind2 eset érdekelne,bár én alapból nagy súllyal kezdtem és még arra jött.Ennek ellenére én is simán mozgok,a szokásos tartás meg járás persze nálam is megvan,de hatalmas a pocakom.(2 baba van benne:)

A második válaszolónak is köszi,egyébként mi is a természetes szülésre készültünk,csak most szinte az utolsó pillanatban keresztbe feküdt az egyik babám és még nem tudjuk,h vajon visszafordul-e...ezért lenne császár,amit el akartam kerülni:( Sok mindentől félek.

2011. jan. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!