Nagyon duci kismamák, akik császárral szültek vagy fognak szülni, tapasztalatok?
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de mit jelent nálad a nagyon duci? Terhesség alatt felszedett kilókra gondolsz, vagy már eleve túlsúlyosan kezdett terhességre?
Én 74kg-mal kezdtem a terhességet, a magasságomhoz 60-65 kg lenne az ideális. A terhességet végig jól bírtam, pénteki napon szültem, de még vasárnap szaladtam a buszhoz (néztek is rám furcsán az emberek, hogy akkora hassal mit csinálok). Egyáltalán semmilyen terhet nem éreztem. 91kg-mal mentem szülni. A műtőben csak annyit mondtak, hogy jó vastag a hasfalam. Utána gyorsan felépültem, el tudtam látni a fiamat, a császári hegem pedig már nem is látszik, csak egy nagyon halvány fehér csík.
Most 78kg vagyok, most kezdtem a fogyókúrát, a fiam már 16 hónapos.
hát én nagyon duci voltam 106kg-al mentem szülni de pattogtam végig terhesség alatt mint a similabda.Egyébként sem vagyok nádszál most szülés után másfél évvel sem.
A császáról mondani semmit sem tudok szép sima szülésem volt,remélem nálad is minden ok lesz sok sikert és jó egészséget.
Köszi,hát igazából mind2 eset érdekelne,bár én alapból nagy súllyal kezdtem és még arra jött.Ennek ellenére én is simán mozgok,a szokásos tartás meg járás persze nálam is megvan,de hatalmas a pocakom.(2 baba van benne:)
A második válaszolónak is köszi,egyébként mi is a természetes szülésre készültünk,csak most szinte az utolsó pillanatban keresztbe feküdt az egyik babám és még nem tudjuk,h vajon visszafordul-e...ezért lenne császár,amit el akartam kerülni:( Sok mindentől félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!