Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek hogy "OTTMARADOK" a...

Félek hogy "OTTMARADOK" a szülőágyon mivel az elsőnél is sok vért vesztettem! Mennyi az esély rá?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Nagyon félek a mostani szülésemtől.

Az első után is vért kellett hogy kapjak.

És pont anapokban olvastam hogy valaki elvérzett és meghalt szülés közben.....

2010. aug. 23. 21:47
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem kell félned! Minden szülés más. És nagyon ritka,amikor valaki elvérzik.
2010. aug. 23. 21:51
 3/19 anonim ***** válasza:
szülés elptt nem kell ilyeneket olvasni! Pozitív gondolkodás! Ahogy nincs két egyforma terhesség ugy nincs két egyforma szülés sem. Nyugodj meg és ne gondolkozz ostobaságokon.
2010. aug. 23. 21:52
 4/19 anonim ***** válasza:
miért vesztettél sok vért? mert az nem mindegy. ha pl azért, mert kiderült, hogy kicsit vérzékenyebb vagy, akkor kapsz megelőzést és semmi gond nem lesz. sajnos előfordul, hogy a kismama vérzékeny és senki sem tud róla. viszont ha egyszeri dolog volt(lepény miatt pl), akkor nincs miért aggódnod. ráadásul ha ugyanannál szülsz ő ismeri az eseted.
2010. aug. 23. 21:55
 5/19 anonim ***** válasza:
29%

Én is úgy haragudtam arra a kérdés kiíróra, aki a testvéréről írt. Annyi kétségbeesett, félős terhes nő van itt, miért kell még pluszba ilyeneket ide irkálni. Alapból nem olvastam volna el, de hát nem derült ki az elején, hogy miről szól a kérdés.

Nem kell félni, biztos kezekben leszel.

2010. aug. 23. 22:05
 6/19 anonim ***** válasza:
46%

Én 10 éve szültem fiamat, repedtem kívül-belül (4,4 kg-os lett a "pici"), sok vért veszítettm, egy órát varrt a doki.

A lányomat tavaly márciusban szültem (ő csak 3,95 kilós lett), szintén repedtem kívül-belül, magint egy órát varrt (ugyanaz) a doki.

Csak másnap engendtek ki a szülőszobából, addig ott voltam megfigyelésen.

Itt a szülés utáni 2. napon vért is kaptam, máskülönben haza sem engedtek volna.

Mond a kettőnél először nem tudták miért vérzek nagyon, mire sikerült megtalálni a helyet.

A második szülésem előtt azon paráztam, ne legyen ugyanaz, mint az elsőnél, és mégis :-(((

Kicsit félelmetes volt, ahogy mind kétszer összeszaladtak az orvosok, de minden jó, ha a vége jó.

Szóval csak azért írtam le az estemet, hogy van esély rá, sajnos. Nincs mit szépíteni.

2010. aug. 23. 22:06
 7/19 anonim ***** válasza:

jaj te nő!

körülbelül 0 az esélye, hogy normális kórházi körülmények esetén szülés közben-után elvérezz és meghalj! ha nagyon vérzel, kapsz vért és ennyi. ne aggódj emiatt!

inkább azon gondolkodj, hogy nyilván olyan észrevétlenül fogsz tágulni, hogy mire beérsz a kórházba, már csak felfekszel és 3 nyomásra kint is lesz a gyönyörű kisbabád! sok boldogságot kívánok! és NO PARA!!!

2010. aug. 23. 22:11
 8/19 anonim ***** válasza:

A babának sokkal nagyobb a kockázat, mint az anyának. 1:10.000 az anya kockázata maximum. Ahol én szültem (Miskolc, Semmelweis), ott hosszú évek óta egyetlen anyát sem veszítettek el.

Én is sok vért vesztettem, majdnem elájultam a vérveszteségtől a szülőágyon fekve, és szanaszét repedtem, másfél órát varrt a doki. De nem félk a másodiktól, sőt, inkább várom. :-)

2010. aug. 23. 22:17
 9/19 anonim ***** válasza:
Ritkán adnak vért szülési komplikációk miatt.
2010. aug. 23. 22:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

22.05-ös!

Már meg ne haragudj, nem azért írta, hogy a sok parázós kismamit még jobban beijessze; neki is csak segítségre volt szüksége, hát kérdezett.

2010. aug. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!