Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Köztetek olyan, aki 6-8...

Köztetek olyan, aki 6-8 hónaposan ment először dokihoz? Hogyan reagált a doki?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 6-8 hónaposan derült ki, hogy terhes!
2011. szept. 21. 12:24
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, nem értelek, kifejtenéd?
2011. szept. 25. 07:16
 42/44 anonim ***** válasza:

csak arra gondoltam, hogy ha vki flegmán vizsgál az elején és bunkózik, én nem biztos, hogy felfogadnám a szüléshez. Bár az igaz, hogy már nem sok időd van orvost keresni.

Könnyű szülést.

2011. szept. 25. 21:16
 43/44 A kérdező kommentje:

Értelek. Csak ez ennél bonyolultabb. Jövő héten össze kell szednem 3 pecsétet. 2 orvos van az Sztk-s rendelésen és abból az egyik ez az orvos. Neki van 1 fekete pontja nálam és mostmár egy piros. A másiknak meg csak 1 fekete. Továbbá ennek már nem kell magyarázkodni, meg tudom, hogy nem engem hibáztat, hanem felfogja a helyzetet. A kórházban vannak még orvosok, tehát megcsinálhatnám, hogy odamegyek és keresek valakit, de lehet, hogy elutasítana. Utolsó pillanatban vállaljon el, úgy, hogy nincs tisztában a "dolgaimmal"... Tehát nagyon idegen lennék neki és lehet, h nem kockáztatna. De egyébként már én is gondoltam arra, hogy meg kéne próbálni. Holnap felhívom a gyermekorvos ismerősöm (a Férje is orvos a kórházban) tehát képben vannak, hogy ki a jó doki. Ha nagyjából lebeszéli nekem az ismeretlen dokival (akit ajánl), hogy ne kelljen magyarázkodnom, akkor megfontolom ezt a döntést. Csak jelenleg annyira felfordult az életem, hogy nem tudok csak ezzel a témával foglalkozni, mert ott van a lakás átrendezése, bevásárlás, babakocsi, babaágy, rokonok értesítése, barátok. Egy percem sincs gondolkodni. Így meg megoldottnak tekintettem ezt a témát, de mondom, már kezd egyre jobban foglalkoztatni..

Hosszúra sikeredett, de ezek mind hozzátartoztak a válaszhoz.

2011. szept. 25. 22:07
 44/44 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, hogy ezer más dolgod is van és még ha nem is lenne fogadott dokid akkor sem lenne nagy baj. Jó készülődést és könnyű szülést!
2011. szept. 26. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!