Köztetek olyan, aki 6-8 hónaposan ment először dokihoz? Hogyan reagált a doki?
Olvassátok el a második kommentet, ez csak egy hasonló példa, de én már több ilyet is olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
"Nos, Mozejko doktor úr el sem akarta hinni, hogy vérzése van, fogta és azzal a lendülettel hazaküldte"- nem vizsgálta meg az illetőt, hanem hazaküldte- no komment
"Kétszer elolvastam a kérdező kommentjét.Nem értem. HA elmész egy nőgyógyászhoz, mert pozitív lett a teszt, akkor ő nem azt mondja, hogy gratulálok, akkor terhes, hanem hogy megvizsgál."
Akkor leírom újra részletesen. Van egy hölgy, aki észreveszi magán a terhességgel járó változásokat pl. hasnövekedés, émelygés- ilyenek. Csinál otthon tesztet, ami NEGATÍV! A menstruációja nem marad el, tehát MEGJÖN neki. Ezekkel nem törődve, elmegy orvoshoz, azzal, hogy:
Beteg: -Doktor úr, úgy érzem, terhes vagyok!
Doki:- Tesztelt?
Beteg:- Igen, de negatív!
Doki:- Menzesz?
Beteg:- Nem maradt el! Minden hónapban megjött.
Doki: - (Gondolja magába, hogy ez hülye, de azért csinál egy ultrahangot) Oda se néz, de mondja: Látja? Nem terhes! Viszlát!
Na most, ez többször megismétlődik (tesztek negatívok, menzesz megvan, doki és asszisztens hülyének nézik), míg eltelik mondjuk 6 hónap. Az illető bő ruhákba jár, mivel ugye bizonyítottan NEM TERHES! És ekkor megtörténik a csoda, végre tesztel egy pozitívat! És itt a probléma! Mostmár nem megy azokhoz az orvosokhoz, akik előtt úgy leégett (költözés miatt), hanem egy idegen orvoshoz kell mennie, papírjai nincsenek, se arról, hogy ő hányszor próbálta bizonyítani az igazát (hogy terhes) se arról, hogy terhes. Tehát beállít egy idegen dokihoz 6 hónapos terhesen és még ő lesz leszidva, hogy miért ilyenkor jött?
Szóval hogyan lehetne ennek az illetőnek erőt adni, hogy legyen bátorsága odaállni egy doki elé. Elég sok tüske van benne a történtek miatt. Mit mondjon, hogy ne bántsák meg lelkileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!