Köztetek olyan, aki 6-8 hónaposan ment először dokihoz? Hogyan reagált a doki?
A kövér terhes veseköves esetre keressetek rá a neten, engem nem ez érdekel, csak példának írtam! Nem tudom a részleteket, mert nem emlékszem, de mi van, ha a szülési fájdalmakra mondták neki a kórházban, hogy vesegörcs? Itt sántít, ott sántít, NEM EMLÉKSZEM!
Gondolhatod, hogy nem egy dokinál járt, de ha csak hitetlenkedni tudtok, akkor inkább kíméljük meg egymást! Nem az a kérdés, hogy "Elhiszed-e?" Egyébként meg hogyan lehet egy nő teljesen biztos a terhességében, ha minden doki és vizsgálat és teszt és bizonyos tünetek ellentmondanak? Bizonyára sokszor gondolta, hogy -Most akkor nem vagyok normális? Pedig az volt és most is az! Nem ő volt a nem normális! Gondolhatod, hogy ő is belefáradt ebbe az egészbe és rájött, hogy hiába fizet a dokiknak, hiába veszi a teszteket... Úgy lehetett, hogy "jól van, nem futok tovább széllel szemben, majd meglátjuk". Még a Férje sem hitt neki, pedig tökéletes a házasságuk.
Csak nem hagy nyugodni, kerestem hasonló sztorikat, bár itt az illetők nem tudták, hogy terhesek...
Nem is kevés sztori van a neten:
35. vkatka 2011-05-06 12:38
Én az ismeretségi körömben több ilyen esetről is hallottam.
A férjem egyik rokona a 8. hónapban szembesült a ténnyel, amikor megindult a szülés. Sajnos a baba halva született.
A másik az egyik barátnőm szomszédja, aki ugyancsak hasi fájdalmakkal került be a kórházba és egy egészséges babával távozott.
Mindkét nő elég testes, ezért nem látszott rajtuk semmi.
Tudok egy harmadik esetről is, őt személyesen ismerem. Próbálkoztak a babával régóta, de nem jött össze. Hormonkezeléseket kapott, és ultrahangozták is rendszeresen. És a doki nem vette észre 7 hónapon keresztül, hogy ott a baba! Ő is túlsúlyos. Egyik vizsgálat alkalmával eltévedt az ultrahang vizsgálófeje arra a területre, ahol látszódott a baba, és így derült ki! És a nő végig hormonokat szedett. Szerencsére egészséges lett a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!