Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Köztetek olyan, aki 6-8...

Köztetek olyan, aki 6-8 hónaposan ment először dokihoz? Hogyan reagált a doki?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy 6-8 hónaposan derült ki, hogy terhes!
2011. szept. 21. 12:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
huuu, nagyon sok idod van hulyesegekkel foglalkozni...bar ezek szeint nekem is, ha ilyen kerdesekre irok valaszt:(.azok a rossz, szemet orvosok, frocsogjunk kicsit roluk...
2011. szept. 21. 13:31
 12/44 anonim ***** válasza:
34%
mar csak azert is hulyeseg a sztorid a veseko/terhesseg elmeletrol, mert a vesekohoz is meg kellett ultrahangozzak(mar a videki korhazakban is van uh...), amibol latszott volna baba, vagy latszik a a mozgasa stb.
2011. szept. 21. 13:33
 13/44 anonim ***** válasza:
ez azért számomra elég hihetetlen, amit utoljára leírtál, azonban az UH-ról és a nőgyógyászati vizsgálatról is KELL, hogy legyen dokumentációja az illetőnek (nekem legalábbis mindig volt), amin xy doki megállapítja, hogy nem terhes. Ezekkel a papírokkal kellene egy újabb dokinál megjelenni. Bár, ha én azt hinném, hogy terhes vagyok, de a doki lepattintana, biztos rögtön máshoz is elmennék és nem várnék a harmadik trimeszterig, hisz ahogy írtad a kismama biztos volt a terhességében.
2011. szept. 21. 13:36
 14/44 A kérdező kommentje:

A kövér terhes veseköves esetre keressetek rá a neten, engem nem ez érdekel, csak példának írtam! Nem tudom a részleteket, mert nem emlékszem, de mi van, ha a szülési fájdalmakra mondták neki a kórházban, hogy vesegörcs? Itt sántít, ott sántít, NEM EMLÉKSZEM!

Gondolhatod, hogy nem egy dokinál járt, de ha csak hitetlenkedni tudtok, akkor inkább kíméljük meg egymást! Nem az a kérdés, hogy "Elhiszed-e?" Egyébként meg hogyan lehet egy nő teljesen biztos a terhességében, ha minden doki és vizsgálat és teszt és bizonyos tünetek ellentmondanak? Bizonyára sokszor gondolta, hogy -Most akkor nem vagyok normális? Pedig az volt és most is az! Nem ő volt a nem normális! Gondolhatod, hogy ő is belefáradt ebbe az egészbe és rájött, hogy hiába fizet a dokiknak, hiába veszi a teszteket... Úgy lehetett, hogy "jól van, nem futok tovább széllel szemben, majd meglátjuk". Még a Férje sem hitt neki, pedig tökéletes a házasságuk.

2011. szept. 21. 13:50
 15/44 A kérdező kommentje:
2011. szept. 21. 13:54
 16/44 A kérdező kommentje:

Csak nem hagy nyugodni, kerestem hasonló sztorikat, bár itt az illetők nem tudták, hogy terhesek...

[link]

2011. szept. 21. 13:56
 17/44 A kérdező kommentje:

Nem is kevés sztori van a neten:

[link]

35. vkatka 2011-05-06 12:38

Én az ismeretségi körömben több ilyen esetről is hallottam.

A férjem egyik rokona a 8. hónapban szembesült a ténnyel, amikor megindult a szülés. Sajnos a baba halva született.

A másik az egyik barátnőm szomszédja, aki ugyancsak hasi fájdalmakkal került be a kórházba és egy egészséges babával távozott.

Mindkét nő elég testes, ezért nem látszott rajtuk semmi.

Tudok egy harmadik esetről is, őt személyesen ismerem. Próbálkoztak a babával régóta, de nem jött össze. Hormonkezeléseket kapott, és ultrahangozták is rendszeresen. És a doki nem vette észre 7 hónapon keresztül, hogy ott a baba! Ő is túlsúlyos. Egyik vizsgálat alkalmával eltévedt az ultrahang vizsgálófeje arra a területre, ahol látszódott a baba, és így derült ki! És a nő végig hormonokat szedett. Szerencsére egészséges lett a gyerek.

2011. szept. 21. 13:59
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
na szóval kérdező nyugodj meg van ilyen,de nem 6 hónapos terhes volt az illető.Szóval a szomszéd nő amikor a lányával volt terhes pont így kezdődőtt,megjött neki,teszt negatív,és a dokik semmit nem láttak,a 6.-ik orvos találta meg a babát,de akkor már a nemét is megtudta mondani,mert pont úgy feküdt.Az összes papírja meg van neki,és ez ceglédi orvosok voltak.Aki megtalálta az volt a Habony főorvos.Papírok hiányában nem tudom mit fog szólni.De nála egyből csomó vizsgálatot elvégeztek,még bent is tartották,hogy semmiről le ne maradjon.Egészséges kislánya lett.
2011. szept. 21. 14:04
 19/44 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok még azt akarom mondani,hogy a nőről azt hitték elmebeteg.
2011. szept. 21. 14:06
 20/44 anonim ***** válasza:
amúgy meg vannak ilyen hülye orvosok,amikor cystám volt és bekerültem a kórházba mivel nem kaptam magánrendelésen uh képet róla,nem akartak nekem hinni,kitalálták,hogy végbélgyulladásom volt,vagy terhesség,de azért a cysta se kizárt,akkor sztetek mit mondjak?
2011. szept. 21. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!