Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtátok, hogy így elég...

Tudtátok, hogy így elég pontos dátum kapható a szülés időpontját illetően?

Figyelt kérdés

Megvásároltam a legszebb 9 hónapom című könyvet, és abban leírták, hogy úgy tudod kiszámolnia szülés idejét, hogy az első magzatmozgástól számítva 20 hét (ez az első babánál igaz), a másodiknál pedig 22 hetet kell hozzáadni.

Már szültem egy gyermeket, és nála így is volt.17.héten éreztem először, és 37 hetesen szültem.Most a másodiknál is kiváncsi vagyok.Esetleg aki már szintén szült megírhatná, hogy nála is bejött-e az időpont.

2011. szept. 19. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az elsőnél 20 hetesen éreztem amozgást és 40+6-on sem jutott eszébe megszületni, úgyhogy megindították a szülést.
2011. szept. 19. 12:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Áh, a mai napig nincs az a biztos módszer, amivel a szülés tényleges ideje előre behatárolható:)

Ha ezt a magzatmozgásos dolgoz nézzük, nagy badarság a részemről.

Az első babám a 22.héten elvesztettem, ezt azért írom, mert az első gyermekem, akit ki is hordtam, már a többedik terhességemből született. Őt a 13-14.hét között éreztem először és a 41.héten született, indítva.

A tesóját 15 hetesen éreztem először mocorogni és őt a 42. héten indították.

A foganás ideje mindegyik gyereknél 100%osan tudott volt!

2011. szept. 19. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
nekem napra pontosan az utolsó mesitől számolva 9 hónapra jött.
2011. szept. 19. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:

volt itt egy hasonló kérdés a minap

én ezt válaszoltam : de itt a link is ha kiváncsi vagy a többi válaszra is SZIA :)

én 13 hét végén éreztem legelőször a babámat( első baba )

és ha számoltam volna rá 20 at az csak 33 hét...

az elég korai lett volna és én 40 + 6 napra szültem

úgyhogy ez nálam nem jött be..

még jó hogy nem jött be :)

1,5 éves baba anyukája

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2011. szept. 19. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia én ma vagyok 34 hetes, 16 hetesen éreztem meg mocorgni a drágám. majd megírom h mikorra indul kifelé a lakosztályból mert ha ezt az elméletet vesszük figyelemben akkor 36 hetesen kéne kijönni.
2011. szept. 19. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogyan állapítod meg az első mozgást.

Mert én a lányomnál, aki az első babám 16+4 éreztem először a mozgást, kb innentől a 19. hétig csak ilyen motoszkálást, vagy kapirgászást éreztem, valamikor az 20. hét környékén először már óriási rúgásokat...

Ha a konkrét első motgástól számolok, akkor az a 36. hetet jelentené....de 40+2 született.

Most a második babánkat várom, 15 hetesen rúgott először óriásit, addig szinte nem is éreztem mocorgást. Ha ehez hozzáadok 22 hetet, akkor 37 lesz.

Kíváncsian várom.

2011. szept. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!