Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon megviseli a szülés a...

Nagyon megviseli a szülés a nemi szervünket?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy láttam már videot rola és annyira látzsik, hogy mennyire fesziti szét a baba a hüvelyt, sőt a hugyholyagot és a végbélt is, a csiklo szinte nem is látszik, én ugy félek ettől,nagyon durva, olyan mintha tönkretenné a baba az anyát odalenn...???
2011. aug. 28. 16:11
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Huu nagyon sajnállak! Na látod ettől féle én is, de nagyon, mert mi van, ha én pont a szerencsétlenebb csoporthoz tartozok!?Na ez nagyon megrémiszt...:(
2011. aug. 29. 12:57
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Na, akkor én sajnos ellenpélda vagyok és a szerencsétlenebbül jártak csoportjába tartozom. 2 éve szültem az első babát (3300 gr) természetes úton, nem mondanám nehéz szülésnek, fájások kezdetétől számítva 4 óra alatt meglett, nem is fájt nagyon. Viszont nekem nagyon tönkrement az aljam. Minden ami csak tudott szakadt (méhszáj, hüvelyfal, aranyér), gátmetszés is volt. Aztán szülés után 2x gát-és hüvelyplasztikát kellett csinálni. Ennek ellenére tág maradt a hüvelyem és a hüvelybemenet is. 2 évig tartott mire intimtornával egész jól rendbejöttek az izmaim, de a hüvelybemeneten nem lehet segíteni, azt még egyszer meg kell majd plasztikázni. Idő közben megint terhes lettem, de a második baba programozott császárral született, hogy elkerüljük az esetleges további károsodást. Szóval nem mindenkinek jön helyre az "alja" szülés után, gondolom ez alkati dolog és én a ritka szerencsétlenek klubjába tartozom. :-( Remélem azért nem ijesztettelek meg nagyon, csak tudd, hogy igen is van ilyen. Neked majd problémamentes és könnyű szülést kívánok!
2011. aug. 29. 13:59
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Azt azért hozzáteszem, hogy a húgyhólyagot nem láthatod a videókon!
2011. aug. 29. 14:55
 14/24 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm!:) Hát a hugyholyagot nem láttam ez igaz, hanem inkább a baba fejének a körvonalát a végbélnyilás felé és a hugyholyag felé, amikor még nincs kibujva! És az olyan rémisztő, hogy nyomja, fáj, minden kellemetlen és félelmetes!:(
2011. aug. 29. 15:25
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha ennyire rosszul érint akkor miért nézel ilyeneket?
2011. aug. 29. 17:22
 16/24 anonim ***** válasza:
33%
A húgyhólyag bent van az ember hasában, kívülről nem látható. Nagyon fiatal lehetsz még.
2011. aug. 30. 13:36
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Hát akárki akármit mond, külsőre NEM lesz már olyan a nemi szerved, mint volt. Viszont "funkcióra" igen. Van akinek hamar, de nekem pl. kellett 6 hónap, mire minden helyre állt....
2011. szept. 1. 09:34
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyszer szeretnék én is babaát, de érdekelt a dolog, hogy hogyan müködik, mi történik..és ezért tettem fel a kérdést! Irtam, hogy a hugyholyagot NEM láttam ismétlem NEM láttam, csak azt irtam, hogy az látszodott, ahogy a baba feje nyomja a dolgokat odalenn..Ezeke szerint alkati, meg ilyesmi határozza meg, hogy hogyan regenerálodik az anya!
2011. szept. 1. 12:26
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

Ez a harmadik terhességem, én is jártam úgy már, hogy gátmetszés mellett repedtem, bent maradt a méhlepény, de altatásban műtöttek, és 2 hét alatt gyógyultam. Engem nem tett tönkre, szépen helyrejöttem.

Én soha nem nézegettem szülés videókat, mert többnyire az anyuka nem azt éli át, ami egy külső szemlélő számára átjön. Nézni szerintem sokkal rosszabb lehet, ezért nem lettem szülésznő. :) Az életadás élménye sokkal többről szól.

2011. szept. 30. 10:58
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
Én meg azt javaslom neked, hogy ne nézz ilyen filmeket, mert tényleg rémisztő látni ezt. És ne haragudjatok, de az extrém eseteket se olvasgatnám a helyedben, mert a képzelet még jobban felnagyítja ezeket a dolgokat. Főleg, hogy félős vagy. Állj úgy hozzá, hogy természetes, jó szülésed lesz. Van egy mondás: aki fél, annak duplán fáj minden. Úgy hogy próbálj meg lazítani, inkább romantikus filmeket nézzél. Ne akarj már nőgyógyász lenni, ha eddig nem az voltál!
2011. szept. 30. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!