Undorítónak tartom a szülést! Az én gondolkodásommal van a baj? Kíváncsiságból megnéztem egy videot. Amit nem kellett volna.
én is...
amúgy nem is hiszek benn, persze jó hogy mások szülnek, meg hogy én születtem, de én már biztos nem fogok szülni..
plusz ott a lelki kötés, ha van gyereked, már nem teheted azt amit Te szeretnél...gondolj csak bele..hirtelen munkát kapnál álmaid országában...de nyilván nem mehetsz mert ott van a gyerek meg az apja...szar szitu..
a testi változások meg szörnyűek...de akinek ez kell, hát nyugodtan..de én biztosnem, és örülnék ha végre ezt is elfogadnák az emberek..
21/L
én semmi undorítót nem látok benne, szombaton kellene elvileg szülnöm megnéztem én is egy pár videót erről, de nem találtam undorítónak.
Nekem a szülés nem a fájdalmat és a csúnya látványt jelenti, hanem egy ártatlan kis csöpség életének kezdetét.
Uhh a végén kiderül, hogy velem van a bibi :o
Nekem csodálatos a születés (mondjuk anno orvosnak készültem de lényegtelen). A férjem is bent volt a kislányunknál, szerinte sem volt gusztustalan egyáltalán. Ki így gondolja, ki úgy. A vért sem mindenki bírja. Nem baj ez, csak kizárólag emiatt ne maradjon ki a gyermek az életedböl.
Ja, nem lettem striás egyáltalán, tágabb sem lettem, nem nyúlt meg semmim és szép vékony lettem szülés után. Sokan azt hitték, hogy örökbefogadtam a lányom.
Nem törvémyszerü, hogy mindenki megcsúnyul aki szül.
23/N
Ja, kérem szépen 18-21 évesen persze, hogy így gondolkodtok, én ugyanígy éreztem, undorodtam, féltem, utáltam a gyerekeket.
33 éves koromtól kezdve meg kis túlzással, de a karom adtam volna gyerekért. Meg is jártam, 36 évesen ikreket szültem:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!