Nem vitakérdést szeretnék indítani, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ki hogy gondolja! Mikor természetes úton megszületett a lányom, utána azt mondtam, hogy ha majd lesz kis tesó, csak császár én még egyszer nem szülök. Most 18 hetes vagyok, de úgy gondolom, hogy természetes úton akarom őt is megszülni!
Én természetesen még nem szültem, de azt tudom, hogy a császár az rossz. Hogy melyik a jobb, azt nem tudom. Császár egy hasi műtét egy csomó kockázattal és a felépülés is hosszan tart belőle. (legalábbis nekem). És sok szövődménye is lehet, amiből én kaptam jócskán. Szóval, ha most választanom kéne, inkább a természetes. Lehet, hogy szenvedsz jópár órát, de utána sokkal könnyebben rendbe jössz.
2011. aug. 5. 08:47
12/28 anonim válasza:
Nekem mindkét szülésem természetes úton zajlott, csillapítás nélkül, de egyáltalán nem gondolom, hogy akit császároznak, az kevesebb. Nem vagyunk egyformák, a fájdalmat is különböző módon éljük meg, ezért nem szabad senkit elítélni.
2011. aug. 5. 08:48
13/28 anonim válasza:
Szia! Én 19+3 hkm vagyok, mellesleg természetes-szülés párti. Császárt csak akkor, ha muszály (mert ugye, van hogy muszály).
2011. aug. 5. 09:30
14/28 anonim válasza:
1 babám van még csak, őt természetesen, fájdalomcsillapítás nélkül szültem. gyönyörű élmény volt! a fájdaloma mikor kezdett elviselhetetlen lenni, mindig jött egy kis pihenő. ilyen szülést szeretnék még sok gyereknél.
2011. aug. 5. 09:51
15/28 anonim válasza:
1 babát szültem természetes úton, de most azt mondom soha többet. Inkább kiimádkozom a császárt. Viszont lehet, hogy ha már újból terhes leszek, akkor azt fogom mondani, hogy 1x már túléltem, még egyszer menni fog.
2011. aug. 5. 13:39
16/28 anonim válasza:
Ha egyszer lesz 3.csemetém őt is term szeretném szülni...
Rettegek a császártól... Ha kell akkor kell, de csak úgy, mert az jobb, magamtól nincs az a pénz amiért én kés alá feküdnék(gyerekem egészségét leszámítva)
2011. aug. 5. 14:01
17/28 anonim válasza:
császár, mert azt már tudom, hogy milyen és tudom, mire készüljek. Ha símán szültem volna, lehet, hogy más lenne a véleményem.
2011. aug. 5. 14:25
18/28 anonim válasza:
A jó orvos, mindenek előtt (és a jó aneszteziológus ha szükséges). Akire rábízhatod magad, hiszen a legeslegfontosabb, hogy egyikőtöknek se essen baja!!
Császárunk volt. A szurit követően mintegy 15 percen belül megfoghattuk a babát, lábadozás 1 nap, szex 2 hét után (finoman) Olyan heg ami 6 hó után is alig látszik (nőgyógyászunk plasztikai műtéteket is csinált régen)
2011. aug. 5. 14:33
19/28 anonim válasza:
Szerintem azért a szex 2 hét után kicsit húzós, de ez csak az én véleményem.
2011. aug. 5. 15:07
20/28 anonim válasza:
Ha lehetne választani,akkor a császárt választanám.
Mivel nem lehet választani,ezért fizetni is fogok érte.De akkor is,mindenképpen.Indoknak talán az elég számomra is,hogy mindig is természetellenesnek tartottam a hüvelyi szülést,volt idő,amikor magát a terhességet is.Eleve azt "vallom",hogy aki engem szeret,az nem kényszeríthet arra engem,hogy x órát szenvedjek,ha én nem akarom.Márpedig én nem akarom és erre senki sem kényszeríthet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!