Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valami jó ötletetek...

Van valami jó ötletetek szülés beindítására?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akar kijönni még a kisasszony. Csütörtökre vagyunk kiírva, de még semmi jele annak, hogy szülni kéne lassan.
2011. júl. 30. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Anyám kenyeret dagasztott velem, de ma már nem örülnek a bábák a nehéz fizikai munka miatt beindult szüléseknek.

A melegvizes fürdő is jó, mert lazít.

És nyugodj már meg! :) A baba pontosan tudni fogja, hogy mikor jöjjön. (A szex nem árt, legalább jól érzitek magatok egy kicsit, a baba születése után 6 hétig úgyis tilos a szex.)

2011. júl. 30. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Anya délelőtt biciklizett, estére megvolt a tesóm:)

Nekem tonikot, málnalevél teát mondtak, de nagyon kényelmes volt a kisöreg, időre szültem:)

2011. júl. 30. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Velem a dokim bábakoktélt itatott előző nap reggeli után. 3 dl rostos kajszilé, 3 evőkanál ricinusolaj, gyűszűnyi pálinka. Meg is lett másnap reggel :-)
2011. júl. 31. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
Az előzőről azt olvastam, hogy németben ez elég szokványos, de csak orvosi felügyelettel alkalmazzák, tehát ha már kórházba fektetnek.
2011. júl. 31. 14:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Akkor inkább megvárom először a keddet, akkor megyek a nődokimhoz, meglátjuk, hogy mennyire vagyok már nyitva és ha semmi, akkor kedden és szerdán bepróbálkozunk a szexszel. Utána úgysem lehet 6 hétig, legalább kihasználjuk az időt. Ha minden kötél szakad, akkor befekszem csütörtökön, ezt a kis időt már ki tudjuk várni, csak tartok az indítótól.
2011. júl. 31. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:
95%

Kérd meg a dokidat, hogy ha nyitva nagy 1-2 ujjnyira, akkor próbálja meg leválasztani a méhszájról a magzatburkot, ez prosztaglandint szabadít fel a szervezetben és beindulhat tőle a vajúdás. Ezt nagyon kevés helyen csinálják, nekem már kétszer is elvégezték, legutóbb tegnap, el is ment a nyákdugóm, de még mindig nem szültem... Holnap megyek vissza, újra próba, ha nem, akkor kedden indítják, holnap töltöm a 41 hetet.

Én próbáltam már mindent a bábakoktélon kívül (azt otthon nem szabad, a heves bélmozgásoktól besokkolhat a baba és meconiumot üríthet), nem használt semmi. A babák tényleg csak akkor jönnek ki, ha ők is így gondolják, hiába minden.

2011. júl. 31. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is csütörtökre vagyok kiírva, egy hete minden nap szexelünk a párommal, de eddig nincs hatása.
2011. júl. 31. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!