Van valami tuti praktikátok a szülés beindítására?
Tuti praktika nincs. Ami segíthet,olyan van: szeretkezés:a spermák ugyanis a méhszájat érlelik. Séta,lépcsőzés:segíti a tágulást,nem lesz elhúzódó szülésed. Meleg vizes zuhany a derékra-ebben nem igazán hiszek,nem is próbáltam,sokan mondták anno nekem.
Sok sikert!!
Szia!
Tényleg a szex a legbeváltabb módszer de persze gumi nélkül, mert a spermában lévő anyagoktól indul be a szülés.
Köszönöm a gyors válaszokat, akkor még várnom kell, mert apa nagyon fél hogy baja lesz a gyereknek....
lehetetlennek tartom hogy rávegyem egy összebújásra.... :(
Fel a fejjel!
Előbb-utóbb úgyis kibújik a babóca. Tudom, hogy már ilyenkor tényleg teher a terhesség, de kitartás és sok boldogságot és egészséget nektek!
nagyon aranyosak vagytok.... köszönöm szépen a jókívánságokat :)
Tény ami tény, nagyon imádok terhesnek lenni, de mostmár tényleg nagyon sok ez az egész! Éjjel nem alszok 2 óránként ébren vagyok fél órákat, majd napközben olyan vagyok mint akit felkentek a falra... :(
Annyira szeretnél már túl lenni az egészen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!