Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valami jó ötletetek...

Van valami jó ötletetek szülés beindítására?

Figyelt kérdés
Nagyon nem akar kijönni még a kisasszony. Csütörtökre vagyunk kiírva, de még semmi jele annak, hogy szülni kéne lassan.
2011. júl. 30. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggodj nekem sem volt.Egyszer csak elötte való nap reggel elfolyt a magzatviz.Ne izgulj,kibújik ha itt lesz az ideje!
2011. júl. 30. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Nálam sem volt híre-hamva sem a kiírt időpont környékén. 4 nappal túlhordtam, akkor is csak azért jött a lányka, mert beindították a szülést.

Én is feltettem ugyanezt a kérdést, amit te is és olyasmit írtak nekem, hogy lépcsőzés, hátat szekrénynek vetve fel le csúszkálás, na és a szex. Végül én nem mertem magamtól siettetni...:)

2011. júl. 30. 19:04
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó vagyok.

...csodálatos, mikor az embernek babája születik, de a terhesség is fantasztikus dolog. Élvezd ki az utolsó pillanatig!;)

2011. júl. 30. 19:05
 4/17 anonim ***** válasza:
54%
Neked most az a dolgod, hogy várj türelemmel! És hol van még csütörtök! Ő tudja, hogy mikor kell útra kelnie, és hogy miért éppen akkor, nem te. Neked mindig hozzá kell alkalmazkodnod, nem neki hozzád - különösen, amíg picike.
2011. júl. 30. 19:10
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném siettetni a dolgot, csak az a baj, hogyha nem jön, akkor csütörtökön be kell feküdnöm a kórházba szülésindításra. Ezt szeretném elkerülni. Jobban örülnék, ha magától indulna be, minthogy indítással.
2011. júl. 30. 19:17
 6/17 anyoca69 válasza:
100%
Egy jó kis szex beindítja, mert oxitocint termel ilyenkor a szervezet, és biztos befutó!! :))
2011. júl. 30. 19:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a szeretkezés bevált /vagy nem /, 36. héten szeretkeztünk, reggel szólt a párom, hogy folyik a vize, 3 óra múlva megvolt Eszterke.
2011. júl. 30. 19:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
36 = 38 csak elírtam.
2011. júl. 30. 19:28
 9/17 A kérdező kommentje:

Végül is a szex nem árthat. Ha nem is sikerül rávennünk vele a kis pöttömöt, hogy kijöjjön, de legalább nekünk jó. :P

Más tipp esetleg ezen kívül?

2011. júl. 30. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Csavargasd a mellbimbód és simogasd/simogattasd a melled.
2011. júl. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!