Ma voltam 6 hetes vizsgálaton már nincs 1 hete semmi azt mondta a doki hogy minden rendben van! Lehet vagy még várjak?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy már lehet e szexuális kapcsolat köztünk vagy nem azt hallottam hogy az első pár alkalom ilyenkor még fáj!Várjak még vagy engedjek!?Úgy beszéltük ha minden rendben van ma akkor próbálkozzunk de én félek!Mit csináljak?2009. ápr. 7. 13:06
1/3 anonim válasza:
Ne félj, nekem 4 hét után se fájt akkor. (Gondolom máshol járt az eszem) Másnap egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Ne félj, és nem törvényszerű, hogy fájni fog. Nekem anno azt mondta a doki, hogy a vágyaknak engedni kell, és nem is feltétlen muszáj a 6 hetet megvárni.
3/3 anonim válasza:
Először is nyugodj meg és lazulj el. Persze az első alkalom nem lesz olyan, mint régen, kicsit fájhat. Nálunk anno a síkosító nagyon sokat segített. A lényeg, hogy legyen nagyon óvatos a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!