Genetikai vizsgálaton (magzatvízlevétel) voltam, de az eredmény csak 4 hét mulva lesz meg. Értesítenek elötte ha vmi nincs rendben?
Szia!
Pont egy éve voltam én is...
Én úgy tudom, hogy amennyiben baj van, felhívnak. 10 nap körül van a tenyésztési idő, de ez attól is függ, hogy mennyi sejtet tudtak kinyerni,milyen hamar indul meg a szaporodásuk, stb. Általában ha 2 hétig nem hívnak,akkor az már jó jel. Nekem vizsgálat után pont 3 héttel megérkezett az eredmény, mivel nem telefonáltak, csak levelet küldtek, már sejtettem, hogy nincs gond, de azért nem mertem kibontani, anyukám olvasta el helyettem, hogy minden rendben. Gondolhatod, zokogtam a boldogságtól :)
Neked is ilyen eufórikus borítéknyitogatást kívánok!!! :)
Szerintem ez a Genetikától is függ. Ahol én dolgoztam, ott is négy hetet mondtak, mégpedig azért mert eleve sok idő mire kitenyészik, megfestik, megnézik (ahogy azt már előttem is írták). Illetve sok a minta, ezért még tovább tart. Azért mondanak 4 hetet, mert addigra tuti megvan, de 3 hét szinte mindig kell. Nálunk nem értesítettek, mindenkit visszarendeltek egy hónappal a mintavétel utánra, akkor volt még egy UH, és akkor ott, személyesen mondtak eredményt.
Egészséges babát kívánok!
Szia!
A kis kolleganőmnek volt ilyen vizsgálata.Azt mondta, h 4 hét ha rendbe van minden.De őt 2 héten belül amint kész lett az eredmény telefonon hívták,h menjen be.Beteg volt a baba, nem tartotta meg.Ha vmi nem stimmel azonnal keresnek,ha rendbe van akkor meg 4 hétmúlva a negatív eredmény kapod meg sztem.
De ne gondolj erre, egészséges lesz biztos a babád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!