Szülés után általában mikor jön meg elözször a mensi? Honnan lehet tudni, hogy melyik napon vigyázzunk "jobban"?
Figyelt kérdés
Nem szeretne´k gyorsan másik babát,csak kb.1év elteltével.Gyógyszert nem szeretnék szedni,mert az elsö babára is 1 e´vet kellett várnunk.Azt tudom, hogy mindeninek más idöben jön meg,dekb.mikor??vagy egyáltalán nem lehet tudni??Jelzi elöre valami??Esetleg erösebb hasfájás??
Köszönöm a válaszokat.
2008. márc. 2. 08:56
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nekem semmi se jelezte mikor jön meg az első. Szerintem érdemes a párodnak óvszerrel vigyáznia rád. Akkor tabletta se kell, meg védve is vagytok.
3/4 anonim válasza:
Az attól függ először is mikor áll el a szülés utáni vérzés.Én szüléstől számítva 1hónapig véreztem.Utánna uú.jött meg,mint azelőtt (nekem 23napra rá).Használj óvszert ha tudsz.Mindenkinek más,nekem annyira húzódott a gátsebem,hogy kb.7hónapig nem volt kellemes a szex.
4/4 anonim válasza:
szia!! ez attól is függ hogy meddig szoptatsz!!én nekem elapadt a tejem,szüléstől számítva 4 hétig volt vérzésem majd rá olyan 3 hét mulva mivel nem volt tejem nem szoptattam meg is jött!! én szedek gyógyszert de még ígyse érzem magam biztonságban!! szerintem ugyanúgy mint eddig oda kell figyelni mikor van peteérésed már ha rendszeresen egyidőbejött meg a havid akkor kb tudnodkéne mikor kell vigyázznod!! üdv grat a babához!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!