MI kell ahhoz, hogy a Bajcsy-ban a vajúdó szobába bekerüljek, esetleg vízben vajúdjak?
Ahol van kád, tv, bordásfal, franciaágy stb.
Szült vagy vajúdott már valaki ott?
Szóltatok a szülésznőnek hogy szeretnétek vagy ő ajánlotta fel?
Miket lehetett használni?
Azt nem tudjátok hogy most mennyi a kórházban az eda?
Szia!
Én ugyan csak genetikán jártam a Bajcsyban 3 alkalommal, de elég is volt... Ellenben láttam a falon egy hirdetményt, miszerint napi 19 ezer forintért olyan körülmények között lehetsz, hogy ihaj, és hogy ez mennyire megéri.
Sok sikert!
Szia!
Én március 31-én szültem a Babámat a Bajcsyban, és nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam!
Mindenki nagyon kedves, segítőkész volt volt, csakis jókat írhatok az egészről. Szerintem a dokiddal beszélj, vagy egyszerűen sétálj el a szülőszoba környékére és ott érdeklődj. Én nem tudom, hogy mi a helyzet ezzel a fentebb említett 19 ezer forinttal, én ilyennel nem találkoztam ... Az EDA ingyenes természetesen! (És a világ legnagyobb találmánya is :-) Ajánlom!)
Sétálj be a szülőszobába,mondd meg hogy itt fogsz szülni és szeretnél körbenézni.Minden kérdésre válaszolnak és elmondják a lehetőségeket,körbevezetnek.Én is igy tettem.Nagyon segitőkészek,kedvesek.Én is itt szültem.
Gyors szülést.
Kedves szintén március 31.-i :-)! Nem Bea vagyok, de ezek szerint "nagyjából" egyidősek a babáink! Az enyém 13.13-kor született meg a sárga szülőszobában, a szülésznő Évi volt, a doki meg Szécsényi doktor. Te kinél és pontosan mikor szültél meg?
Én csak superlatívusokban írhatok mindenkiről, egy rossz szavam nem lehet. A nővérek nem sok vizet zavarnak, dehát, ha nincs problémám, ez kifejezetten előnyös, ha meg van, akkor úgyis szól az ember.
Mi vasárnap mehettünk haza, a Kisfiam 3160 grammal született, most 6510 gramm :-) Jól van, szopik nagy lelkesedéssel, kissé "igényes" baba - egész nap kézben van ... nem szeret egydül lenni, úgyhogy nem unatkozom :-)
Írj Te is magatokról, most mennem kell, mert nyakig kakás és bőg!
Bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!