Ha még vérzek addig nem mehetek kontrolra?
Figyelt kérdés
5 hete szültem és még mindig vérzek.Szoptatok.Amíg nem múlik el nem is mehetek orvoshoz?2009. ápr. 3. 09:39
1/4 anonim válasza:
A 6 hetes kortollra mindenképpen menjél el, akkor is ha még vérzel. Bár normlis esetben meg szokott szűnni a vérzés a 6. hétre, de az a legjobb ha megvizsgál a nőgyógyász is.
2/4 anonim válasza:
Szia! Engem császároztak, 8 hétig véreztem, de a 6 hetes kontrollra elmentem, ott az orvosom még azt mondta, hogy még lehet egy kis vérzés, hát igaza volt. Szeptember végén szültem és januárban már menzisztem is, pedig szoptatok a mai napig.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én a szülés után 3 hétig véreztem, illetve barnáztam. A 6. hetes kontroll napjára megjött a mensim. Felhívtam a dokim, hogy menstruálok, menjek-e így is a kontrolra. Aranyos volt, nevetett, majd azt mondta, persze menjek, mindenképpen megvizsgál. (Hisz nála szültem, akkor is véreztem, varratszedést is megcsinálta, akkor is véreztem, most miért ne nézzen meg....)
Szóval menj el nyugodtan.
Üdv!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Akkor megyek.Úgyis alig várom már hogy pancsolhassak a kádba és hogy legyen valami kis összebújás a párommal:P
2009. ápr. 3. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!