Nem szeretnék a területileg illetékes kórházban szülni (Budapesten van). Tényleg oda mehetek ahova szeretnék?
Az első válaszoló téved.
Magyarországon szabad orvos és kórházválasztás van, oda mégy terhesgondozásra és szülni is, ahová szeretnél, akkor is, ha nem fogadsz dokit.
Én gyöngyösi vagyok, és a Bajcsyba szültem, fogadott doki nálkül.
Senki nem kérdezte minek jöttem, bejelentkeztem terhesgondozásra, és az ügyeletes megcsinálta. Ennyi.
Válaszd ki a kórházat, és egyszerűen jelentkezz be, bárhová mehetsz, ahová tetszik.
Igen, elvileg így van. Budapesten nem is fognak kötözködni. Vidéken kicsit másképp veszik. :(
3 hete kórházba mentünk a korai, 6 hetes terhességemmel. Épp megyehatáron lakunk. A megyeszékhelyünk 35-40 km-re van, a másik megyeszékhely kórháza 15 km, nyilván oda mentünk lázzal és erős görcsöléssel és számon kért az orvos, hogy mit keresünk ott. Persze végül elláttak, de akkor is felháborító!!!
Viszont Budapesten szültem, fogadott orvos nélkül, ezúttal is oda készülünk. Nem számítanak a kerületek, körzetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!