A gátmetszés nagy fájdalommal jár, ill. a végén a helyi érzéstelenítés amikor varrnak?
Lehet, hogy buta kérdés de kicsit bizarr számomra belegondolni, hogy "oda" kapok majd szurit. :-) Meg, hogy ugye a gátmetszést érzéstelenítés nélkül csinálják, nem tudom elképzelni, hogy az ne fájna, bár édesanyám azt mondta Ő nem érzett semmit. Tudom, hogy maga a szülés nagy fájdalmakkal jár de valahogy engem egyelőre ezek rémítenek meg a legjobban, de ezért ne nézzetek hülyének! :-) Persze attól is félek, hogy bármilyen komplikáció lép fel, bármit kibírok ha egészséges babám születik, de azért vannak félelmeim! Elalvás előtt már szinte minden nap ez jár a fejemben, hogy vajon ott mit fogok átélni.
35 hetes kismama
metszést észre sem vettem, se nem éreztem se nem hallotam mint itt sokan írják...viszont belül és kívül is varrni kellett mert 4 ujjnyinál már nyomnom keleltt, és nem tudtam visszatartani :)) így belül is varrtak...nem tom nekem a szuri ijesztő és fájt is.....jó baszott nagy tűű :)
aztán a varrás közben telefonáltam végig nem akartam arra figyelni.....én azért azt éreztem...tök érzékeny volt...
de kibírható az is....5 perc az életedből :))
na és a varratszedés..nekem a 4. napon szedték ki mielőtt hazamentünk...hát 2 csippentés volt az egész de fúúú az nagyon fájtt...még most is ha rágondolok, talán a legrosszabb nekem az volt az egész szülésben az a 2 csippentés amikor kiszedték a varratokat(belül felszívódó volt)
Szia!
Olvastam egy korábbi hozzászólótól, hogy "masszírozták a gátat". Ezt hívják gátvédelemnek...
Itt elolvashatsz minden fontos infót részletes. Hátha nem kell vágás...még eldöntheted.
Én még nem szültem ugyan, de körülöttem már mindenki igen. És nagy részük gátvédelemmel. Örültek is nagyon, hogy nem kellett vágni!
Sok sikert és jó babázást! :)
A gátmetszést nem érzed egyáltalán. Én nem hittem el előtte, akik ezt mondták, pedig igaz! Én is azt hittem, h nem kellett vágni:)
A helyi érzéstelenítéses szuri azt hiszem nem volt vészes, annyira nem emlékszem.
Szióka !
Hogy alakult ?:)Minden rendben ?:))
Én is éppen aggódom és olvasgatom a sztorikat :)
Ami fura,hogy negyedik babámat várom(mondjuk még alrébb van ) ,és most aggódom :D Igaz a picike is már 9 -éves lesz .
Szija!
Köszi az érdeklődést! :) Végül nem került sor gátmetszésre, ugyanis túlhordtam a kislányom, a 41. héten született meg császármetszéssel, ugyanis hiába indították a szülésemet, nem tudtam megszülni! A kis feje túl nagy volt az én medencémhez képest! :( :) Tehát egyelőre ez kimaradt az életemből. Nem bánom!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!