A gátmetszés nagy fájdalommal jár, ill. a végén a helyi érzéstelenítés amikor varrnak?
Lehet, hogy buta kérdés de kicsit bizarr számomra belegondolni, hogy "oda" kapok majd szurit. :-) Meg, hogy ugye a gátmetszést érzéstelenítés nélkül csinálják, nem tudom elképzelni, hogy az ne fájna, bár édesanyám azt mondta Ő nem érzett semmit. Tudom, hogy maga a szülés nagy fájdalmakkal jár de valahogy engem egyelőre ezek rémítenek meg a legjobban, de ezért ne nézzetek hülyének! :-) Persze attól is félek, hogy bármilyen komplikáció lép fel, bármit kibírok ha egészséges babám születik, de azért vannak félelmeim! Elalvás előtt már szinte minden nap ez jár a fejemben, hogy vajon ott mit fogok átélni.
35 hetes kismama
A gátmetszés nem fáj, én meg se éreztem, nem is hallottam. A férjem mondta, hogy olyan hangja volt, mint mikor ollóval vastagabb papírt vágnak!
A varrás nekem fájt, mert EDA-val szültem és a varrásra is azt kaptam még, de már egyáltalán nem használt! Most januárban ismét szülni fogok és külön kérek majd érzéstelenítőt ha kell, mert nekem az rosszabb volt, mint a szülés. Egyébként nem szabad félni tőle, mert azzal nem lesz jobb! Arra szabad gondolni, hogy szép és könnyű szüléses lesz. A baba így vagy úgy, de kijön, bent még nem maradt egy sem! :o)
Szia! Nálam a tolófájások nagyon erősek voltak, elég halványan fogtam fel, amikor az orvos mondta gátmetszés lesz. Nem is éreztem. A varrás viszont fájt, nagy volt a baba buksija és szép, golyó alakú, így több hely kellett neki, kevés volt a gátmetszés. Napokon belül születik a második, talán könnyebb lesz.
De MEGÉRI :) Könnyű, szép szülést kívánok :)
Hát,én nem mondanám,hogy bármi is fájt! A toló fájás alatt-ami nem is fájt,inkább olyan volt,mintha ki kellene menned "nagyba". Az alatt vágtak és semmit nem éreztem! Amikor varrtak,kezdtem érezni a dolgokat,akkor szóltam a dokinak,aki azonnal adott be érzéstelenítőt. Enyhe csípést éreztem.
Másodjára már más volt a helyzet a varrásnál,mert nem hatott az érzéstelenítés. A doki szerint azért,mert a 2 évvel azelőtti vágás helye nem gyógyult rendesen,maradt némi duzzanat,ami magába szívta a lido-t mint a szivacs. Na,az kemény volt! -de Nálad ez nem fordulhat elő! :-D
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2gyerkőcös,32.h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!