Akik túlhordták az 1. babát, a 2. -at is kihúzták a 40. héten túl?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 07:22
1/9 anonim válasza:
Én az elsőt 3, a másodikat 5 nappal hordtam túl. (23 hónap korkülönbség van a két gyerekem között)
2/9 anonim válasza:
én igen, mindkettőt pont 6 nappal
3/9 anonim válasza:
Az elsőt 2 héttel előbb szültem, a másodikat 3 nappal hordtam túl, a harmadikat 2 nappal hordtam túl. Most a negyediket várjuk, azt mondták már bármikor jöhet, kiváncsi leszek rá, hogy előbb vagy túlhordom őt is. Bár már jó lenne végre a karjaimban tartani a mi kicsikénket.
38 hkm, 34/N
4/9 anonim válasza:
Barátnőm az első kislányát bő egy héttel hordta túl, utána a kisfiát 6 nappal korábban szülte.
5/9 anonim válasza:
1. baba 40+3 hét
2. baba 41+1 hét
6/9 anonim válasza:
Igen! Ma vagyok 40+6 hetes a másodikkal,az elsőt ezen a napon szültem!:S Dokim szerint egy nő egyféleképpen produkál általában.
7/9 anonim válasza:
Én mindkettőt 6 nappal. És mindkettő kedd hajnalban szöletett :)
8/9 anonim válasza:
Én nme.Az első 40+5 hétre,a 2. baba 37+3 hétre született.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és az ellenpéldát is (utolsónak :)).
2011. júl. 29. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!