Akik nyáron szültek azok végig kihúzták a kiirt időpontig?
Én májusban elején szültem, és akkor is nagyon melegek voltam. 37. hétben voltam, és lányom lett. És semmi előjelét nem éreztem (a hasamban, csak felvoltam dagadva a sok víztől és utolsó este 2x akkora volt a szám, mint normál), a magzatvizem kezdett el szivárogni.
A hugom viszont tavaly szült, júl 15-én, ő 3 napot ráhúzott. Neki is lánya van.
Úgyhogy ha késszen áll a nagy útra úgyis kijön, de azért még reméljük pár hétig kibírja odabent :)
Szia!
Én fiút várok. Jövőhét csütörtökre vagyok kiírva. Ma voltam NST-n nem volt semmi jele, hogy ki akarna jönni. Azt mondta a doki ha nem jön ki magától csütörtökig akkor be kell feküdnöm és megindítják. Remélem megindul magától :) Iszom a málna levél teát és szedem a homeós bogyókat is, nagyon bízom bennük. Ja és a meleget már én sem bírom, a kezem a lábam nagyon vizesedik, elfáradok könnyen.
Könnyű szülést! Kitartás már nincs sok neked se! :)
Kitartást! Utánna már 2-en szenvedtek a melegtől. Zuhanyozz sokat langyos vízzel, és igyál sok folyadékot, s csak akkor menj ki, ha szükséges, vagy ha már hüvösebb van.
3. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!