Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nem szültek meg a kiírt...

Akik nem szültek meg a kiírt időpontban, vagy előtte, és túlhordták a babájukat akkor is ugyanúgy csináltak mindent?

Figyelt kérdés
Tehát mentetek ugyanúgy mindenhová? Ügyeket intézni, vásárolni stb? Persze ha jól éreztétek magatokat?
2010. jan. 23. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
4 nappal hordtam túl. Be akartak fektetni, hazajöttem. Jöttem-mentem. Miért, mit kellett volna csinálnom? Várni ülve, hogy meginduljon a szülés? Bele is bolondultam volna :)
2010. jan. 23. 13:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze igazad van, én is így gondolom, csak mindenki úgy néz rám mint egy ufóra, hogy én még mindig mit csinálok! Már ezzel vágják belém az ideget. Teljesen jól vagyok, és én is jövök-megyek, de már nagyon idegesítenek az okosok!
2010. jan. 23. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem orvosa pont azon a héten ment szabadságra, mikorra tesóm ki volt írva. Így be se fektette a kórházba, meg semmi. Simán elvolt otthon, mindent ugyan úgy csinált. Amikor valami vizsgálatra ment be a kórházba, az összes létező orvos akivel találkozott, leugatta, hogy mi a fenét szaladgál, mikor már kórházban kéne lennie.. Sőt, az egyik még olyan megjegyzést is tett rá, hogy ő biztos nem vállal egy túlhordásos terhességért felelősséget... bumm. Benn fogták, rá 3 napra megszült, addigra szerencsére megérkezett a saját orvosa.

Szerintem csak az a fontos, hogy sűrűn lásson doki, nehogy valami legyen, aminek külsőleg nincs jele, pl. egyik ismerősöm már 5 napja túlhordta, mikor az egyik vizsgálatnál kiderült, hogy zöld a magzatvize, mert a babója becsinált neki oda, ami oxigénhiányra utal, és így rögtön megindították a szülést. De ha jól vagy és bírod, csinálj mindent nyugodtan, amíg nem megerőltető vagy kellemetlen, akár neked, vagy a kisbabádnak.

További Boldog Babavárást!

2010. jan. 23. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromságot beszélnek. 6 nappal vittem túl a terhességet és magától megindult. Addig 2 naponta nst és magzatvíz vizsgálat. Van saját kocsim azzal mentem be, utolsó pár napos terhesen. Ezzel sokan nem értenek egyet, de ha nincs segítséged akkor old meg magad van, úgyhogy nem azért van 2 autónk, hogy nézegessem meg pláne buszozzak.

Egy szép nap majd rádjön a szülés mostanában :)

Könnyű szülést!

2010. jan. 23. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyiban voltak mások azok a napjaim, hogy a párom vett ki szabit, és Ő vitt be naponta a kórházba vizsgálatokra. Előtte buszoztam. Illetve gyalog mentünk fel a 4. emeletre, hátha beindul tőle a szülés. 13 napot hordtam túl a kisfiamat. Jártam bevásárolni is. Emlékszem, a Tescoban megkérdezte a pénztáros hölgy, hogy mikorra érkezik a baba. Mondtam neki, hogy már 5 napja meg kellett volna születnie. El volt hűlve, hogy ezek után is így merek mászkálni. Muszáj volt, otthon meghülyültem volna.
2010. jan. 23. 14:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó napomon még a vásárban ettem a hatalmas,zsíros kolbászt, kólával,és sétálgattam egész nap,még koncerten is voltunk.
2010. jan. 23. 14:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En 10 nappal tulhordtam es nem ultem otthon.

Nyar volt,nagyon szep ido.Ahogy kinyilt a csipam mar mentem is.

Ha masert nem is de a kozelben levo kavezoba a jeges kavemert:)

Udv:

6,5 honapos kisfiu anyukaja

2010. jan. 23. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért otthon kéne ülni és várni a csodát? Persze, mentem vásárolni, fogorvoshoz kísértem a férjem, tettem-vettem, sétáltam, ugyanúgy éltem, mint előtte. Csak anyám idegelt ki a napi két telefonjával, hogy na mi van már? Csak nem gondolta, hogy nem szólok, ha valami van.. ?:-))

8 napot hordtam túl (és a 39. hétben költöztünk)

2010. jan. 23. 17:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 23. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 4 nappal hordtam túl a lányomat.MNásnap akartak volna befektetni, de ő addigra kibújt.Veszélyeztetett voltam végig fekünöm kellett így örültem hogy az utolsó hetekben mehettem bármerre.A 38 héttől 2 naponta majd a 39 héttől naponta kellett járnom NST-re.Busszal közlekedtem, mert nem akartam befeküdni.Jólesett egy kis mozgás.
2010. jan. 23. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!